Вътрешните преградни стени от тухли

Вътрешните преградни стени от тухли
Вътрешните преградни стени от тухли

класификация на тухли

Преди да закупите трябва да бъде запознат с възгледите му, в зависимост от различните характеристики. Производство на всеки продукт, направено в съответствие с ГОСТ където предписаните изисквания към производствения процес, качеството на суровините, геометрия и маркировка на парче елементи.
Вътрешните преградни стени от тухли

Видове вътрешни прегради

Отлично изпълнение е различно пространство зониране трансформира прегради - плъзгащи се, плъзгащи се, сгъваеми меки и твърди крило. Те могат да бъдат инсталирани на всяко място, като например да се направи разграничение между кухнята и трапезарията, спалня и гардероб, коридора и дневната.
Вътрешните преградни стени от тухли

Изборът на материал за звукоизолация свойства

Несъмнено е, че вътрешните стени на тухла, а тежка строителна и който желае си лекота, много започнаха да се използват различни материали с кухини. Разбираемо е пропорционално на твърди тухли 1800 - 1950 кг / м3, и кух 1200 - 1650 кг / м3.
Вътрешните преградни стени от тухли

вътрешни стени Тухла

Преградни стени, изградени от тухли, могат да се похвалят отлични звукоизолационни характеристики. В допълнение, производството на тухли също е доста водоустойчив материал, но не достатъчно, за да се изгради от него дял в банята (за тази цел е много по-добре да се използва тухла).

Вътрешните преградни стени от тухли

Видове вътрешни прегради

Преди да решите какъв тип стая разделител подходящ най-добре за определена стая, от какво и как да го изгради, е необходимо да се определи дебелината, височината и теглото на бъдещия дял. В същото време, ние не трябва да забравяме за стандартната максималното натоварване в сграда. Тя е около триста килограма на квадратен метър. Въз основа на това, че е необходимо и да се изчисли бъдещата строителна площадка, но това е по-добре да се опитаме да изберем олекотени строителни материали. След което трябва да се прецени какви врати и отвори за тях да бъдат инсталирани в преградната стена, рафт или оборудване ще бъде закачена на него. Най-тежко тежестта на вашия си преграда, толкова по-силно трябва да е материалът, използван за изграждането му.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени