Stucco фар видео

Stucco фар видео
Stucco фар видео

Необходимо е да има твърд здрав база, на която по-нататък ще носи слой от мазилка.

Старите форми мазилка се получават по същество като се използва вар. Аз трябва да кажа, че в някои случаи те са били доста добро качество, но хватката на стената беше слаб. Такава мазилка слой лесно се отделя от стената. След анализ и премахване на проблемни области трябва да се почисти стената на прах, и се покрива със слой от течен грунд. Такава течност прониква дълбоко в стената и осигурява добра адхезия с бъдещото мазилка слой. След това трябва да инсталирате релси на ивици стена фара.
Stucco фар видео

Получаване на повърхността по мазилката на стената

Основното нещо - да го видя, че на повърхността на стените е напълно чиста. Следи от грес, бои или сажди трябва да премахнете. Разбира се, ние не трябва да се срещне отпаднат слой мазилка, шлака остатъци, восък или част от кофража. Дори и да пристъпи към замазка замръзналата тавана и стените. Не се препоръчва.
Stucco фар видео

Изравнете стената по няколко начина:

  • фар мазилка;
  • мазилка изходна смес;
  • нивелирани гипсови плоскости (кланично и без рамки метод).
мазилка фар смятан за един от най-трудните начини да се приведе в съответствие, но не е било възможно да се направи през зимата, като основен компонент на разтвора - пясъка, в студения сезон, замразяване, и това не е много удобно да се използва бетонобъркачката в стаята.
Stucco фар видео

мазилка фар

На подготвената повърхност на стените е необходимо да се определи изграждането на ниво маяци, използвайки хоросан или замазка. Когато разтворът се изсушава под радиофарове може да се осъществи директно изравняване. За да направи това, в смесителя се пълни с цимент и пясък и се пълни с вода. Всички вещество се смесва старателно, докато гладка. След това, с помощта на мистрия разтвор се прилага върху стената в междините между радиофарове, напълно ги пълнене. След това е необходимо да се прилагат по принцип към светофарите и издърпайте (участък) на излишния разтвор. Ако има незаети кухини разтвор, процедурата се повтаря носове смес и повторно затягане правило. При центроване всички стени в стаята, трябва да се обърне специално внимание на ъглите на стаята. Когато сте готови качествено majachnoj гипсови ъгли ще бъдат идеално гладка (90 градуса). Хоросан не трябва да излиза извън нивото на фарове. След изсушаване на повърхността мазилка трябва да се накисва първична емулсия.
Stucco фар видео

Приготвя тухлена зидария (обикновен тухла)

Нова тухлена зидария на една обикновена тухла подготвят практически не е необходимо, но трябва да се обърне внимание на зидария влага. Ако суха зидария, стената трябва да бъде напълно намокрени с вода, в противен случай ръси варов разтвор ще пълзи по стената. Ако зидария се изпълнява небрежно и има много видни тухли - те трябва да отсечем брадвата, а не да се налага да хвърлят прекалено голям слой от мазилка.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени