Проект 2 етажа 10 12

Проект 2 етажа 10 12
Проект 2 етажа 10 12

Най-популярен е наш завършен проект: проектиране на енергийно ефективни двуетажен 8h12 къща с гараж и котелно помещение. Модерна къща с красив и твърд външен вид, с внимателно обмислена и много удобно разпределение на помещенията, в които няма нищо излишно, и с много възможности за облицоване на фасади в различни архитектурни стилове.

 

Проект 2 етажа 10 12

Къщи по технология рамка

С две думи, това - просто, бързо и евтино. Свободата в сградата, както бихте направили с тухли и блокове, както и ефективността на подобен на къщи, направени от дърво. Основните предимства на този двуетажна къща ще включват:
Проект 2 етажа 10 12

Увеличени граници функционалност

Съвсем очевидно е, че къщата има мазе, да го даде на собствениците на значителен брой важни предимства. Предвид факта, че разходите за изграждането му е по-ниска, отколкото изграждането на изцяло надземни етажа, в сутерена ще бъде в състояние да задоволят възможно най-много най-различни функции.
Проект 2 етажа 10 12

 Изборът на строителни материали

Един от най-важните етапи на многоетажен дизайн на сградата е изборът на строителни материали, чиято цел е да се осигури не само се насладим на върхово, но също така и най-доброто външен вид. Качество планирате двуетажна дома изисква компетентен подход към изграждането на основите, която също е друг важен фактор за определяне на оптимални строителни материали.
Проект 2 етажа 10 12

Проектиране план едноетажна къща с три спални

Модерен строителство на вили с три спални, са особено търсени сред собствениците на крайградските и вилни зони. Те изглеждат страхотно на фона на естествения ландшафт. По-долу е даден проект снимка на едноетажна къща с гараж. Разпределение се изчислява, като се вземат предвид нуждите на цялото семейство.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени