Ръчно остъргване паркет

Ръчно остъргване паркет
Ръчно остъргване паркет

мерки за безопасност

Ако решите, че рендосване паркет с екипировка под наем вие сте по-доволни от подмяна на подови настилки, което трябва да се грижи за предпазни средства. Всички съвременни автомобили са оборудвани с стържеха прахоуловители, но 100% улавяне те не дават, и плътността на фин прах във въздуха на помещението е висока. Следователно, за да се защити на дихателната система и очите се нуждае от респиратор-венчелистче и очила; Коса - шал или каска.
Ръчно остъргване паркет

Подготовка за полиране на паркет

Преди започване на работа в стаята направи всички мебели. Сега можете да се разгледат внимателно паркет напълно се идентифицират всички недостатъци. За високо качество на резултатите, е необходимо да се включи всеки старт паркет. Ако звукът беше приглушен, така че не се откачи, а под него е нищожно. Fix достатъчно проста, за да пробия дупка в нея тънък, чрез изграждане на спринцовка за изпомпване на лепило за паркет, щифт в горната част на товара и оставете да изсъхне.
Ръчно остъргване паркет

паркет рендосване

Всички притежатели на дървения под трябваше да чуят за надраскване. Нека да разгледаме една нишка, това, което се планира дървен под, защо е необходимо в някои случаи, се използва и дали самостоятелна работа без да се поставя експерти.

Ръчно остъргване паркет

Ръчно цикъл за паркет

Ръчно изстържете настилка за дълго време. Но също така и придобиване на специална машина за работа едно време, също няма смисъл. специален инструмент се използва за ръчно управление – цикли, които могат да бъдат закупени във всеки магазин за хардуер лесно.
Ръчно остъргване паркет

Стъпка по стъпка инструкции машина tsiklevaniya

Първи етап. За да започнете да освободят помещенията, като первази, който е подходящ за паркет Циклене. Ако первази закрепени с винтове, по-добре е да не се докосват, случайно да не навреди на монтажната скоба. Не оставяйте нищо, което би могло да повреди устройството фрезоване - без винтове или гвоздеи.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени