Продажба на балатум в плевнята

Продажба на балатум в плевнята
Продажба на балатум в плевнята

Изборът на подова настилка за кухнята

От кухнята – стая с висока степен на опасност на пода, че очакват на всяка крачка, е подовата настилка трябва да бъдат внимателно подбрани за тази стая. Ето и любящ пръски вода чупене на самолета, както и продуктите, по някаква причина пада на пода, както и други домакински ужасите. Ако вземем предвид настилката или паркета, а след това не е много добре понася висока влажност, и най-вече вода, и да се отърве от драскотини, е необходимо да отстраните. Същото важи и за местата, които могат да се придържат към влакната, така че те не се търкат.
Продажба на балатум в плевнята

Видове настилки

Обхватът на магазини там са всички видове подови настилки, които се използват от съвременните дизайнери и строители. Ламиниран паркет и мокет, паркет и корк дъска, изработена от масивно дърво и линолеум - широки очни ставки ще позволят да се реализират всички проектни идеи.
Продажба на балатум в плевнята

линолеум

Продажба на балатум в плевнята
линолеум Тя е единствената настилка пазар, състоящ се основно от естествени материали. Като основа, използвана в производството на линолеум с юта тъкан. Балатум ценена по целия свят. Основното му предимство - това е екологично чист, яркостта на цветовете, разнообразието от колекции.
Продажба на балатум в плевнята

Какво прави той?

Продажба на балатум в плевнята
Първият етап - специална производство маса, състояща се от дървесно брашно, смола иглолистни дървета, вар и ленено масло. Седмица варени суров узряване при специални условия при температура от 30 градуса. Материал и се оцветяват, използвайки окисление на ленено масло се превръща в пелети с различни цветове. Именно тези цветни мъниста и техни комбинации определят появата на готовия покритие - дали монохромни линолеум от колекцията "Marmoleum Walton" или осем на събиране "Marmoleum Vivache".
Продажба на балатум в плевнята

За повече информация относно това как да се получи удостоверение за линолеум

Трябва да се отбележи, че задължително на този материал се издава сертификат за пожарна безопасност, която е необходима за получаването на сертификат за съответствие с изискванията на техническите регламенти "на изискванията на безопасност при пожар" (Федералния закон №123 от 07/22/08). Наличието на сертификат за огън по балатума, на първо място, е предпоставка, когато кандидатства за декларация. Също така, наличието на сертификат за пожарна безопасност показва стандарти за съответствие балатум противопожарните служби MOE. В съответствие с решението на Комисията от TC 05.28.10 №299 балатум то е предмет на санитарно-епидемиологичен надзор от получаване на експертно мнение Rospotrebnadzor и писмо за съответствие.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени