Проектът на сграда с апартаменти

Проектът на сграда с апартаменти
Проектът на сграда с апартаменти

Държава нискоетажна жилищна сграда - печеливша алтернатива на високо строителство


Формирането на пазара на недвижими имоти преживява нов етап, който се основава на заемни средства, и за прилагане на съвременни форми на жилища. Многофамилни жилищни райони - нов сегмент на нискоетажни вила строителство, основната концепция, която включва обединяването на оптимална цена на кв.м. с чиста крайградски среда.
Проектът на сграда с апартаменти

Ниско жилищни сгради

Един от начините за подобряване на градската среда и да се осигури комфортен престой, е тенденцията за намаляване на броя на етажите на сградите с увеличаване на разстоянието от центъра и да се намали плътността на сгради. Ето защо, е важен въпрос за формирането на застроените външните диаметри по-големи селища, градове и села с малък брой жители, е добър и изготвения проект на нискоетажни жилищен блок.
Проектът на сграда с апартаменти

Вторият етап включва събиране на следните данни, необходими за по-нататъшна работа по MOR на проекта:

  1. инженерство и геодезия M1: 500 за събиране на информация
  2. за да стигнете до план за развитие, където се показва парцела (GPZU)
  3. геотехнически изследвания в необходимата степен, съответният SNP
  4. компилация, изчислителни приложения за необходимите Енергоразпределенията
  5. при завършване на необходими за получаването на технически спецификации, които дават право да се свърже с комунални услуги втората фаза.

Проектът на сграда с апартаменти

начало на проекта: MK-4

Проектът е нискоетажни многофамилни жилищни сгради на MK-4, направени в класически стил, напомнящ на опциите за оформление MK-3. Само за всеки от трите етажа (всички над нивото на земята) са разположени на трите дома. Homes са с централно отопление и са добре осигурени.
Проектът на сграда с апартаменти

Проектиране на нискоетажни жилищни сгради

За по-голямата част от професионалните програмисти, работещи в пазара на вила сграда не е тайна, че потребителското търсене се измества неумолимо в посока на евтини съоръжения на ниска сграда. Върховите продажбите в последните няколко години се пада на нискоетажни жилищни съоръжения, така наречените SWC (нискоетажни жилищни комплекси) или МОР (нискоетажни жилищни сгради).

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени