Цена за монтаж на пластмасова дограма

Цена за монтаж на пластмасова дограма
Цена за монтаж на пластмасова дограма

За да се провери спазването на размера на нова ПВЦ дограма и да ги подготви за монтаж

Преди монтаж прозорец прозорец проверка за съответствие задължително контрол отваряне размери, монтаж на реда и проверени, за да се съобразят с техническото задание.
Цена за монтаж на пластмасова дограма

Монтажна рамка в отвора

Създаване на нова рамка от пластмасови клинове, с оглед на пропуските по периметъра и изравнява. Нашите монтажници използват само съвременно ниво лазер, който помага да се увеличи максимално правилното позициониране на продукта и осигурява висока точност монтаж на PVC дограма. Толерантност, както се очаква ГОСТ - не повече от 2 мм.
Цена за монтаж на пластмасова дограма

Секции и прозорци

Профили и остъкляване се различават по броя на камерите. Продуктът с трикамерна профил и стъклопакет едностомашни отнася до икономиката изпълнение. Можете да си купите пластмасови прозорци в Москва на по-ниска цена, но топло- и звукоизолация характеристики не са на най-високо ниво. Купи евтино строителство, състоящ се от висококачествен профил мулти-камера с топлинна енергия икономия на остъкляване невъзможно. Цената на прозорците, изработени от пластмаса в конфигурацията ще бъде значително по-висока.
Цена за монтаж на пластмасова дограма

Цени за монтаж (монтаж), прозоречни рамки

определяне прозорец наклон Цената зависи от материала и параметрите. Например, цената на инсталирането на пластмасови прозорци по склоновете на разпенен PVC ще бъде различен от разходите за монтаж на сандвич панели се дължи на разликата в стойността на използваните материали.
Цена за монтаж на пластмасова дограма

Цените на прозорци с различно остъкляване

Остъклен - този дизайн обикновено е от две или три стъкла, между които има разминаване - фотоапарат. Най-често единичен и двоен стъклопакет. Dual-камерна конструкция по-сложна и изисква допълнителен стъкло, така че е по-скъпо. Главно в жилищни и промишлени помещения са монтирани троен стъклопакет, което гарантира висока шумо и топло изолация. Single-камерна дограма са подходящи за остъкляване на балкони и лоджии, неотопляеми стопански постройки. За подобряване на топлоизолационни качества на камерата могат да бъдат запълнени с инертен газ - аргон или криптон. Това също увеличава разходите.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени