Поетапно изграждане на къща кадър

Поетапно изграждане на къща кадър
Поетапно изграждане на къща кадър

Защо по-добре 6X6

Използването на стандартни размери на строителни материали, това е много удобно, и най-важното, печеливши. Няма нужда да се харчат пари за допълнителни свързващи или режещи части. Това важи и за изграждането на една къща рамка. Стандартната дължина на борда - 6 метра. Затова 6X6 къща има всички предимства на използването на материали в стандартни дължини. Изграждане на къща, в този случай, тя ще бъде много по-бързо и по-лесно, а структурата ще има високо качество и надеждност.
Поетапно изграждане на къща кадър

Малко история

Frame къщи не са били в средата на миналия век, а дори и тогава, когато тя е била основана Elbronn. Най-ранните човешки жилища - примитивен хижа, палатката, квартира - не просто изграждането рамка. По време на разкопките на неолитни селища в купчината (или Късно каменната ера) в Швейцария и Англия открити останките структурно доста перфектни каркасни къщи.
Поетапно изграждане на къща кадър

дюшеме устройство

Нека да разгледаме дървения под на пример на основата на винт купчина. Ribbon по принцип всичко се прави по същия начин, с изключение на дъното свързване, може да е от по-тънък дървен материал. Но първо първите неща.

Поетапно изграждане на къща кадър

Общо описание на труп технологията на строителство,

Frame технология строителство на къщи набира популярност в бившето съветско пространство. Предимството в полза на един толкова важен критерий като съотношение на цена и качество. Друг важен фактор е срока на експлоатация - около сто години. Тази технология дава възможност да се положи комуникация вътре в стените.
Поетапно изграждане на къща кадър

подвързване

Сил трябва да е впечатляващ напречно сечение - 150 mm, тъй като той ще има целия товар на обекта. Преди инсталирането на цялата дървесина импрегнирана с антисептичен и наколни главите или стълбовете на хидроизолационни мастика и подслон покривен материал.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени