Полагане килим на бетон

Полагане килим на бетон
Полагане килим на бетон

Изчисляване на размера на килима

Това е много важна стъпка, трябва да се отбележи тук, че килима е възможно трябва да се основава на солидна лист без фуги и връзки. Този подход удължава живота на обслужване и килима запазва външния вид, както на ставите, килим може да бъде опакован и rastropyvatsya.
Полагане килим на бетон

Какво се използва като субстрат

Ако искате килима ви служи дълго време, без да губи своята привлекателност, той трябва да бъде разумно и мисля за закупуване на килим субстрат. Експерти твърдят, че той удължава килим услуга. Използване на опция уплътнението има много предимства:
Полагане килим на бетон

Как да се килим на бетонния под

Carpet като стела от естетически съображения, както и за да се запази топлината в стаята. В повечето случаи работата на postilke килим може да се извърши в рамките на ден-два, така че защо да се плаща на някого за това? Научете се да се готви една стая надолу чергите и използване на подходящи материали, ще се осигури бърз и безпроблемна работа. Отиди на първата стъпка и да започне ръководството за обучение.
Полагане килим на бетон

Лепене на рязане - няколко парчета

Полагане килим на бетон
Този метод се използва, когато се определя площта на пода, е голяма и не може да намери едно цяло парче плат за него или му форма, така че някои от частите му трябва да се присъединят. В този разгъната лента материал въз основа на припокриване етаж, с разлика от 3-10 см. След това те последователно леене на разстояние от стената и под лепилото се нанася, на които те се наслагват. Килим се притиска към земята и успя да изравни. В разгара на припокриване прилага метална владетел и е гладко процеп през двете платна. Излишният килими отстранява и е притисната към земята и навити, така че той става невидим шев.
Полагане килим на бетон

Килими: характеристики и функции на тъканта

Полагане на мокет дизайнерски проект се появи съвсем наскоро, но бързо се привлекат интерес. Такъв материал е с отлична здравина и чистота от околната среда и еластичност. Това са изисквания шоу за всеки килим. Също така доста интересен е фактът, че килимите са изработени от материал, който е много бързи завои, но друг метод на производство не съществува. Именно поради тази причина, в големи сгради, за да снасят килими са позволени само определен тип.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени