компоненти на цените PPU

компоненти на цените PPU
компоненти на цените PPU

Себестойността на компонентите за пръскане полиуретанова пяна

При избора на система за пяна за потребителя на първо място трябва да се основава на желаната гъстота на крайния продукт. Например, ако Изолиран стена, е достатъчно да 40-60 кг / м3 плътност. Ако изолиран покрив, който впоследствие приема движението, желателно е, че плътността е 60-80 кг / м3. В допълнение, след teploizolyatsiiploskuyu покрив могат да бъдат покрити с кора хидроизолация чиято плътност 120-200 кг / м3. Ако пръскане се извършва от вътрешната повърхност на покрива, където възможността за механично въздействие е почти нула, е достатъчно да има крайна плътност продукт от 40-50 кг / м3.
компоненти на цените PPU
компоненти на цените PPU

Полиуретанови компоненти пяна полиуретанови пенести

Основата за получаване на полиуретанова пяна са течни съставки (полиоли и полиизоцианати) с различен вискозитет, който при смесване в желаното съотношение на реакция на химичен синтез на полимера с едновременно образуване на пяна и otverdivaniem.

компоненти на цените PPU

                

                   * * *

Топлопроводимост полиуретанова пяна.


компоненти на цените PPU

                

* * *

СЪЗДАВАНЕ високо налягане.

Ние използваме само настройка за високо налягане Reactor E-XP2 (В САЩ) за пръскане полиуретан цифрово контролиран топлина и налягане с електронен контролен блок.
компоненти на цените PPU

Пенополиуретан в Уфа

Полиуретанът е синтетичен материал, образуван от polizotsionata съединение и полиол. Той има ниска пропускливост пара, високо сцепление с мазилка, метал и дърво. В допълнение, пяната е достатъчно лесно, но издръжлив материал. Това е траен (един от най-трайни изолационни материали) и, освен това, биологично неутрален: е устойчив на гъбички, плесени, микроорганизми, не гниене. Благодарение на тези свойства, тя се използва в мебели, транспорт и обувната промишленост, освен това, тя често се използва за изолация на тръбите. Въпреки това, най-общо използването на полиуретанова пяна - топлоизолация на сгради. При използване на полиуретанова пяна за изолация на сгради също така предоставя отлична звукоизолация. Поради това, изолацията на този материал е по-голямо търсене.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени