PUE окабеляване в земята

PUE окабеляване в земята
PUE окабеляване в земята

Изисквания при избора магистралното строителство

На този етап, за да започнете полагане на кабела проект в земята трябва да преминат на споразумение с органите на местната администрация. При избора трябва да се счита мястото на маршрута да се вземат предвид редица фактори, като например близостта на преминаването на други съобщения кабел пресича линията на паркове и площади, съществуването на инсталационните сгради и конструкции на икономическа дестинация начин кабелни и да се ръководи от следните разпоредби на SAE и парченце:

PUE окабеляване в земята

4.1 използването на допълнителен слой пясък.

На окопи вкопани в минерално, фин, на гранули (например, пясък, глинести пясъци и subpeskah) почви кабелни и защитни елементи (тръби) трябва да се монтира директно на дъното на изкопа и покриване на местно, "нативен" праймер. На окопи вкопани в различна от над почвата, тръби защита кабел трябва да се постави на дъното на изкопа на допълнителен слой от пясък с дебелина най-малко 10 cm, и най запълване кабел първо пясък дебелината на слоя на най-малко 10 cm (от върха на кабела) и след това "родния "почва. Пясък за спално бельо може да бъде една сграда, река, или глина. Най-добре е да се използва глина пясък.
PUE окабеляване в земята

Полагане на кабелни линии в кабелните блокове, тръби

И стоманобетонни тави

 

2.3.102. За производството на кабелни блокове, и за полагане на кабели в тръби може да се използва стомана, азбест цимент, чугун, бетон, керамика и други подобни на тръбата. При избора на материал за блоковете и тръбите трябва да се считат нивото на подпочвените води и агресивност, и присъствието на блуждаещи токове.
PUE окабеляване в земята

Процедура за действие

Собственици електрически кабел полагане в почвата може да се изисква не само да въведете електрически съоръжения, но също така и за оформлението на сайта, за да осигури електричество за следните вторични потребителите, в низходящ ред на значимост:
PUE окабеляване в земята

Позволени непрекъснати потоци за кабели с импрегнирана изолация хартия

  • 1.3.12. Приемливи токове за дълги кабели с напрежение до 35 кВ с изолация импрегнирана хартия кабел олово, алуминий или PVC обвивка прието в съответствие с допустимите температури на кабелните жила:

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени