Колкото по-добре да се мазилка стени вътре в къщата

Колкото по-добре да се мазилка стени вътре в къщата
Колкото по-добре да се мазилка стени вътре в къщата

3.1 Етапи започват измазване на стените на блока на пяна

  1. Повърхността на стената се почиства от прах и други замърсители;
  2. Обезмаслени мазни петна. Остават след обезмасляване петна, които не могат да бъдат обработени, се отрязват и празнотата затворен гипсов разтвор;
  3. С валяк или четка прилага праймер. Най-добре е да се даде предимство Грундове за дълбоко проникване;
  4. На повърхността на мазилката за стена монтирани полимерна мрежа;
  5. Ако дебел слой от мазилка за удобство схема на инсталацията радиофарове;
  6. Стена се разпръсква или овлажнен с вода от разпръсквача. Това е необходимо за по-добра адхезия на разтвора и повърхността;
  7. Разтвор атакува стената с мистрия, а след това успя да изравни Proville;
  8. Отстранете излишния разтвор от стената, най-добре, когато тя престава да "флоат"— Изчакайте, докато не изсъхне малко, внимателно да синхронизира всички нередности и отстраняване на излишъка;
  9. След мазилката изсъхне, сбръчкани бучки с шпатула, премахване разтвор и да започне финалната тапицерия.


Преди прилагането на крайния слой, като се започне суши слой покрита с грунд. Самият покритие се прилага и изравни с шпатула.
Колкото по-добре да се мазилка стени вътре в къщата

Запазване на полезните свойства на газобетон

С посочените по-горе явления може да се изправи пред собственика на къщата от силикатов материал, неспазване на правилата на мазилката. За перфектна работа на къщата от газобетон трябва да се придържат към технологични стени, изберете правилните материали за измазване.
Колкото по-добре да се мазилка стени вътре в къщата

Приготвя тухлена зидария (обикновен тухла)

Нова тухлена зидария на една обикновена тухла подготвят практически не е необходимо, но трябва да се обърне внимание на зидария влага. Ако суха зидария, стената трябва да бъде напълно намокрени с вода, в противен случай ръси варов разтвор ще пълзи по стената. Ако зидария се изпълнява небрежно и има много видни тухли - те трябва да отсечем брадвата, а не да се налага да хвърлят прекалено голям слой от мазилка.
Колкото по-добре да се мазилка стени вътре в къщата

Как да нарисува сгурия блок

След завършване на мазилка стени могат да бъдат боядисани конвенционален фасадна боя. Ако оградата е направена от сгурия блок, това е достатъчно, за председател и боя. Шевовете-добрият боя с различен цвят. Ако боята не е предназначен за фасада работа, тя бързо изгарят.
Колкото по-добре да се мазилка стени вътре в къщата

Мазач в къщата

Той взе една и половина години. Това е време да се направи гипс стени. Ние обясни на мазилка дървената повърхност, не е задължително, това е вариант на защитата на дома от външни влияния. Тъй като дърво - уязвим материал и да се разшири своя живот, той трябва да бъде измазана. Друг вариант - да си построи къща на скъп дървен материал, импрегниран с дузина химикали, които ще пречат на процесите на гниене.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени