Монтаж на первази на балкона

Монтаж на первази на балкона
Монтаж на первази на балкона

методи за закрепване

Монтаж на первази на балкона
Монтаж на перваза прозорец на балкона трябва да осигури най-точните данни за нейното местонахождение на хоризонталната ос. Този детайл придава прозоречна система е неразделна част от него, и неговото инсталиране трябва да се извършва след пълното изсъхване на пяната, която се използва по време на инсталацията на блока на прозорец.
Монтаж на первази на балкона

Изборът на первази и подготовка за монтаж.

Ако вече имате пластмасови профили за остъкляване на балкона си, а трудности при избора на перваза на прозореца има много по-малко. Експерти подканват кой модел е по-добре да изберете да не да има проблеми. Остава само да си купи перваза на прозореца и консумативи, както и да се подготвят инструменти.
Монтаж на первази на балкона

видове первази

При избора на перваза на прозореца е важно да се постави началото на две основни точки: форма плот и материала, от който е направен. И той, а другата точка се поразява със своето разнообразие. Модерният нивото на развитие на строителството и проектирането да позволи да се извърши най-дръзките идеи.
Монтаж на первази на балкона

Стъпки за монтаж на первази и отлив на балкона с ръцете си

Преди да инсталирате на перваза, уверете се, че кутията е правилно себе си инсталира. След това можете да преминете направо към инсталацията на перваза на прозореца. На качеството и характера на изграждане укрепления, и ще зависи от жизнения цикъл на перваза на прозореца. На първо място, трябва да бъде защитен от въздействието на праговете остри колебания в температурата и влажността. Ако не спазвате тези правила, можете да се замразява перваза прозорец и постепенно ще се спука.
Монтаж на первази на балкона

Монтаж на первази на балкона
пластмасови первази

Пластмасови первази се характеризират с ниско тегло и отлични естетически характеристики. Този праг не се нуждае от специални грижи, лечение или цвят, продуктът може да се монтира почти всяка ширина. Пластмасови различна устойчивост на механични повреди и ефект на химикали, дълъг експлоатационен живот. Сил PVC не избледнява при излагане на UV радиация.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени