Витраж технология фасада монтаж

Витраж технология фасада монтаж
Витраж технология фасада монтаж

Алуминиеви стъклопис в съвременното строителство

Повечето модерни офис и бизнес сгради в Москва са били построени с цветно стъкло. И колкото по-сложен и необичаен пролетното мнение има сграда от елементите в него вече. Причината - алуминиеви сплави, от който е направена профил на оцветени. Те са леки, но в същото време издържа на тежки натоварвания. Освен това, оцветени стъкло позволява ротации алуминиев профил под различни ъгли в хоризонтална или вертикална равнина. Смятан стъклопакет възли и компоненти, разработени от производителите на профилни системи, предполагат възможност за инсталиране в витраж отварящи се прозорци и врати, включително и тези, оборудвани с автоматика.
Витраж технология фасада монтаж

Алуминиеви оцветяват стъкло дизайн


Алуминиеви прозорци и стъклописи са един от най-новите разработки, които се използват широко от строители за завършване на алуминиеви фасади и сгради като цяло. Чрез комбиниране на много ползи и предимства, алуминиеви прозорци от цветно стъкло са на практика няма недостатъци.
Витраж технология фасада монтаж

Прозрачни структури на алуминий

Той е брилянтен във всеки смисъл на разтвора, съответстващи на изискванията на архитекти и строители, родени през ХХ век. първата алуминиева фасадна конструкция, използвана в САЩ, давайки на света възможност да се приложат най-сложната повърхност на офис кули и украсят къщата ясни куполи и тавански помещения.
Витраж технология фасада монтаж

Стъпки за инсталиране Стъклопис

Във връзка с работата на прозорци от цветно стъкло, и дълготрайност на тяхното използване се отразява не само на качеството на производството и квалификацията на капитаните, но и внимателни спазване на последователността на всички видове монтажни работи. Това зависи от проектните характеристики на готовите продукти, техният размер и местоположение. Създаване на малък стъклопис по-малко трудоемък от монтирането на прозорци, стени и таван украса, която често е необходима за изпълнението на предварителните операции. В този случай, сложността на подготвителната работа зависи от сложността и вида на крайните продукти.
Витраж технология фасада монтаж

Монтаж на стъклопис. Дограма видове

  • планарна (също така е паяк);
  • структурен;
  • полу-структурен;
  • делител и напречна греда.
Планарни остъкляване извършва чрез рамки технология: Елементите са свързани помежду си чрез една точка на закрепване на вътрешната страна на структурата. В резултат на фасадата съдържа колони и поддържащи греди, изглежда твърдо вещество, напълно плосък, гладък и прозрачен.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени