Полагане декоративен камък мазилка цена

Полагане декоративен камък мазилка цена
Полагане декоративен камък мазилка цена

подготвителна работа

Преди да започнете инсталирането на декоративен камък е важно внимателно да се подготви повърхността. За да започнете, премахнете остатъците от стари тапети, боя, грес и др. Идеално гладка повърхност не може да се постигне, защото камъкът ще скрие всички недостатъци. Важно е да се провери повърхността на сцепление. Спрей стената с вода и се обърне внимание на тези области, където водата не се абсорбира и образува капки (ако има такива, разбира се). Тези места трябва да бъдат внимателно обработени, а след това проверете отново на повърхността «прилепяне»,
Полагане декоративен камък мазилка цена

Безпроблемна опция и начин да се сложи декоративна kamens фугиране

Има два варианта безпроблемно стил и изпълнение на фугиране. Безпроблемно инсталиране по-прост в изпълнение, всичко, което е необходимо е да се следи за плътността на ставите, така че да се получи твърда повърхност.

Полагане декоративен камък мазилка цена

   2. Изчисляване на необходимата площ на декоративен камък.

   Изчислете площта на повърхността, за да бъдат украсени, като се умножи дължината и ширината на стената в района не се изважда бъдат украсени прозорци и врати отвори. Ако искате да се оформят ъгли, трябва да се вземат за изчисляване на средната дължина (на който искате да поставите декоративен камък) и се умножи по височината на ъгъла. Ако обвивката се разбира комплекс повърхност, като множество преходи, тази повърхност трябва да бъде разделена на прости геометрични форми (правоъгълник, квадрат, триъгълник), и изчисляване на площта на всяка фигура сумират, за да се получи необходимата площ. Изчислената площ, умножена с коефициент от 1.1-1.15, е необходимо да се отчитат за акцията, механична брак по време на инсталацията и отпадъци.

Полагане декоративен камък мазилка цена

Декоративни камъни за вътрешна украса

Гипс декоративен камък, използван за довършителни коридорите, кухните и дневни. Можете да оформите и стената напълно, както и неговите фрагменти. Този камък е идеален за рамкиране врати и арки, е подходящ за проектиране на камината и добре се комбинира с фототапети. Декоративни камъни е подобна на старата зидария и, въпреки това, тя е модерна довършителни материали. Ако имате малък хол, най-добре е да се поставят каменни парчета и те да се покрият напълно повърхността на стената. Когато големи площи могат да се полагат изцяло една или две стени. Камъкът се чувства студ и строг, но създава уют.

Полагане декоративен камък мазилка цена

Подготовка на повърхността за декорация

Повърхността трябва да бъде измазана, изравни, а след малко мазилка е суха, с назъбена мистрия набраздяване. Равен позволява декоративен камък мазилка се придържат към стената, а браздите го придържат към стената и няма да даде спад при никакви трусове.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени