Полагане канализационни тръби отклонение

Полагане канализационни тръби отклонение
Полагане канализационни тръби отклонение

Какво е ъгълът на тръбата?

Обикновено, различни ъгли се измерват в градуси, но различни по изграждане на тръбопроводи, използвани друга система за измерване. Във всички наредби и инструкции наклон ъгъл на тръбата на почвата се измерва в сантиметри на метър тръба.
Полагане канализационни тръби отклонение

Наклони канализационни мрежи.

През годините на проектиране водоснабдителни и канализационни мрежи, за да общуват с много хора: с клиенти, архитекти, проектанти, монтажници, проектанти на други раздели. И най-често задаваният въпрос е професионален:
Полагане канализационни тръби отклонение

Има три открит схема канализация:

  • разделят;
  • polurazdelnaya;
  • obschesplavnaya.
В последния вариант домакински канализацията се преместват по протежение на тръбите, заедно с дъждовна вода. В схема polurazdelnoy, тези два вида отпадъци се събират разделно, но след това се изпращат на обща заглавието. В случай на отделни вериги дъждовна вода се събира отделно и Може да се използва за напояване и други технически нужди. От екологична гледна точка това е най-печелившата опция. Всеки собственик има право да избере всеки канализационна схема, но не и да се изправи пред сериозни проблеми в бъдеще и за да се избегнат ненужни разходи, по-добре при избора, за да слушате на професионалистите и да им се доверите с изготвяне.
Полагане канализационни тръби отклонение

Нормализирана склон стойности канализация

Точност на отклонение канализационните тръби е функция от нейния диаметър. Таблицата по-долу дава информация за това как да бъде пристрастия в канализацията, в зависимост от типа на устройството.
Полагане канализационни тръби отклонение

Съвети за избора на тръби

  1. Канализация пластмасови тръби са сиви. Тръби с различни диаметри, проектирани да изпълняват някои канализационни елементи.
  2. Няма нужда да се справят с изчисления - просто измерване на диаметъра на старата тръба, вземете пластмасова тръба със същия диаметър.
  3. Въпреки това, може да се възползва от, и напомняне: така че при монтаж на канала в перални машини и тръбите posudomochechnyh работа с диаметър 2.5 cm, инсталацията потока на душа и ваната - с диаметър 3.2 cm, тръбата транспортиране канализация в апартамента имат диаметър от 5 см, и се използва за основните вертикалните стойки 11 сантиметра.
  4. По същия начин, дължината на старата тръба е избран и ярд пластмаса канализация, отпадъчни след създаването схема окабеляване, може да се изчисли на броя и конфигурацията на свързващите елементи.

Демонтирайте старата тръба

След проверката и оценяването на старата канализация, диаграми окабеляване тръба с всички свързващи елементи може да започне да се разруши.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени