Стифиращ видео гранит

Стифиращ видео гранит
Стифиращ видео гранит

Технология на естествен камък за пътни настилки,


Полагане каменни плочи от гранит, не представлява никаква трудност, при условие, че използвате подходящи технически продукти, както и ще се съобрази със строителни наредби и указания за подготовка на основата и работа с материали.
Стифиращ видео гранит

подготовка на повърхността

Основата, върху която е поставен гранитогрес, трябва да е идеално гладка, без мръсотия, пукнатини, мивки и кухини. Констатираните нередности и за пукнатини трябва да бъдат приведени в съответствие. За плочки продължило дълго време, работната повърхност трябва да е чиста, здрава и суха.

Стифиращ видео гранит

Особености на кокошки гранитогрес на улицата

Полагане на гранитогрес на улицата, доста трудоемко вид строителни работи. Неправилно изпълнение на една от точките, може да доведе до един модел на смени, или появата на нервност. Фугите трябва да са малко по-високи от дълбочината, до която потъването плочки. Важно е също така задълбочено подход към избора на уплътнителя. Ако правилно определяне на склона, след което излишната вода ще се натрупват под плочката, компрометиране на целостта на структурата, предвидена пътна повърхност при ниски температури. Като следвате тези правила и демонстриране на умения, можете да създадете красива гранит път с дългогодишен живот.
Стифиращ видео гранит

Свързани видеоклипове "Гъвкави примери за приложение камък"

Ръст гранит сляпа зона трябва да покрива долния ръб на ъгъла, които ще позволят защита срещу разрушаване на сградата. Рамкиране плочки трябва да бъде успоредна на стената, на същото разстояние от нея, за да се избегнат грешки по време на строителството, както стените са грапави и ъгли, съответно, също. Печене плочи трябва да бъдат отрязани от диамантен диск 45 ° и късите краища 2-3 мм, така че да не се скъса или смила от излишъка.
Стифиращ видео гранит

За значението на професионализъм при инсталиране на мрамор и гранит

Тя ще изглежда, да развалят покритието на естествен камък не може да бъде, тъй като тя просто не се случи. Но с цялата сила на плочите, те все още понякога доста бързо губят своите естетически качества. На повърхността на камък Пилингът се случва появяват ивици и петна, промяна на цвета на отделните плочи или покрития като цяло. Безскрупулни строители могат да обяснят тези явления са лошото качество на самия материал. В действителност, има редица обективни причини за влошаването на външния вид на покритието, както и всички от тях са се обясни с лошото изпълнение на строителни работи първоначално грешен избор стифиране технологии и материали, използвани, или липса на подходящи грижи.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени