Полагане плочки на пода

Полагане плочки на пода
Полагане плочки на пода

Изчислява се количеството на материала!

С цел да се направи правилна оценка на необходимия брой плочки трябва да бъде не само vymeryat квадратура повърхност облицовка, но също така да се изчисли броят на плочки, за да се нареже на парчета. Всичко това зависи от сложността на стените и пода и евентуалното наличие на препятствия под формата на изходните тръби, профили, прогнози на стената и т.н. Приблизително бъде над прогнозен брой квадратни метра вземете друга плочка достатъчно за подреждане на два реда по две съседни стени.
Полагане плочки на пода

Ние определяме дизайна на пода и да изберете керамични плочки в банята

Метод за полагане на плочки върху безброй на пода. Всичко зависи от стаята си, неговия размер, осветление и подреждане на мебели, водопровод тела и др. Можете да поставите плочки класическия начин "заваръчен шев" с отделни редове в надлъжни и напречни направление, успоредно на стените.

Полагане плочки на пода

Какво трябва да се вземат предвид при изчисляването на плочките?

Желателно е да се определи един таван тапицерия веднага (ако има такива), а дебелината на ъгли на плочки шев на очистване и склоновете на вратата (прозорец ако има такъв). Ако, например, в стаята си в бъдеще планираме да инсталирате окачен таван с осветителни тела за вграждане, е възможно да се полагане на плочки е необходимо на стената, а не към върха.
Полагане плочки на пода

С лице към пода

Ако ще да се сложи на плочките на пода, използвайте само подовите плочки. Между стенни и подови плочки, има огромна разлика. Стенни и подови плочки могат да изглеждат по същия начин, но в действителност, подови плочки, обикновено са по-дебели. В допълнение, тя има специално обработен повърхност, която ви позволява да не се промъкнат при ходене. Големи подови плочки не може безопасно да остават по стените.

Примери за керамични плочки на пода

Полагане плочки на пода
Брой на опции облицовки е почти безкраен. Това са две от най-популярните варианти: Вариант "шев в шев" се използва най-често. Плочки с различни цветове могат да бъдат подредени шахматно
Полагане плочки на пода

Полагане на плочки "до ключ" в къща с апартаменти в Санкт Петербург

    Професионална облицовка "до ключ" в апартамент (кухня, баня, тоалетна). прилагане на плочки на пода, тавана. Монтаж на окачени панели за стени, арки, трудни места, ъгли, пещ, камина плочки - няма проблем за опитен Energoproff. сложи плочките на достъпна цена в Санкт Петербург - това е реално! Посещение на място до предградията, региона Ленинград в страната, в селското частна къща, вила.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени