Полагане гранитогрес на пода с ръце

Полагане гранитогрес на пода с ръце
Полагане гранитогрес на пода с ръце

Изчислява се количеството на материала!

С цел да се направи правилна оценка на необходимия брой плочки трябва да бъде не само vymeryat квадратура повърхност облицовка, но също така да се изчисли броят на плочки, за да се нареже на парчета. Всичко това зависи от сложността на стените и пода и евентуалното наличие на препятствия под формата на изходните тръби, профили, прогнози на стената и т.н. Приблизително бъде над прогнозен брой квадратни метра вземете друга плочка достатъчно за подреждане на два реда по две съседни стени.
Полагане гранитогрес на пода с ръце

подготовка на основата

Качеството на циментов под буквално определя термина сексуалния живот. Screed втвърдява в рамките на 7-10 дни, и достига пълния си капацитет едва след 28 дни. Тъй като времето е много голяма, модерно строителство, често се използват различни добавки, за да се ускори обстановка.
Полагане гранитогрес на пода с ръце

Гранитогрес снимка и препоръки по отношение на избора

Съвременната пазарна строителни материали предлага гранит от различни ценови категории и от различни производители. Той се счита за най-високо качество материал, който се произвежда в Италия, повече опции за гориво-ефективни - гранит от Турция, Гърция и Беларус. За това как да се определи качеството на обсъден по-късно материал.
Полагане гранитогрес на пода с ръце

Избор на гранит - крайъгълният камък

Към повърхността, украсени с помощта на порцелан можеше дълго време за решаване на задачите си, е важно да изберете най-подходящия материал. Наистина, за разлика от традиционните керамични плочки, гранитогрес има високо тегло и размери, както и селекция трябва да се направи като се вземат предвид естетически, функционални и технологични характеристики на готовия стая.
Полагане гранитогрес на пода с ръце

Изборът на лепило за гранитогрес на пода

плътност GRES след втвърдяване на лепило съединение осигурява висока якост на опън (кора от основата). Същата характеристика на гранит намалява силата на срязване лепило плочки, но ако керамични етаж в хоризонталната равнина се подредени правилно, неговото хоризонтално преместване е възможно.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени