Полагане ламинат напречната греда

Полагане ламинат напречната греда
Полагане ламинат напречната греда

подреждане Методи ламинат

В зависимост от вида, цветните покрития и идеите на дизайнера могат да използват различни методи поставяне ламела. Визуален ефект голяма степен зависи от ъгъла, под който пада светлина, идваща от прозорците. Ако искате да се уверите, че покритието изглежда монолитна, рейки, подредени по посока на светлината.
Полагане ламинат напречната греда

Закупуването на ламинат

Когато процесът започва? Естествено, със закупуването на материали. Освен това, трябва да се вземат с резерв, тъй като, без да има опит, може лесно да се развали няколко дъски. След като станете горд собственик на чисто нов ламинат, е необходимо да се поддържа определено време (за предпочитане няколко дни), в стаята, където трябва да се постави. Това е да се гарантира, че плоскостите са адаптирани към температура и влажност.
Полагане ламинат напречната греда

Как да изберем правилната посока на подреждане на ламинат? В коя посока е най-добре?

Такъв въпрос не може да се отговори еднозначно. Това зависи от геометрията на помещението и взаимното разположение на прозорци и врати един спрямо друг. Ако прозорците са разположени в предната част на вратата – летви трябва да бъдат поставени в посока далеч от прозореца до вратата. И не по друг начин. Тогава слънчевите лъчи падат на пода от прозореца, тя равномерно ще осветяват, а шевовете са невидими, защото от тях няма да падне сянка. ефектът ще е да се създаде покритие от един детайл.
Полагане ламинат напречната греда

Как най-добре да се стека: през или покрай?

Каква посока ще бъде най-правилно? Всеки един от тези варианти е директен начин на монтаж. В този случай, уточненията, успоредно на стените на стаята. Според правилата трябва да започне работа на вратата на отсрещната стена.
Полагане ламинат напречната греда

правила, поставящи

Един мъж се опитвам да разбера как да се ламинат - заедно или през, следва да проучат съвети от професионални художници, извършване на ремонт в апартамента. Има няколко правила, които трябва да се спазват при определянето на подови настилки:

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени