Полагане на гранитни настилки

Полагане на гранитни настилки
Полагане на гранитни настилки

подготовка на повърхността

Основата, върху която е поставен гранитогрес, трябва да е идеално гладка, без мръсотия, пукнатини, мивки и кухини. Констатираните нередности и за пукнатини трябва да бъдат приведени в съответствие. За плочки продължило дълго време, работната повърхност трябва да е чиста, здрава и суха.

Полагане на гранитни настилки

Технология на естествен камък за пътни настилки,


Полагане каменни плочи от гранит, не представлява никаква трудност, при условие, че използвате подходящи технически продукти, както и ще се съобрази със строителни наредби и указания за подготовка на основата и работа с материали.
Полагане на гранитни настилки

Гранит и мрамор - прилики и разлики

Мрамор има най-голямо разнообразие от цветове и текстури. Това прави камък най-любим материал на архитекти и дизайнери. Безкрайно разнообразие от комбинации на пода и стени, подове и мебели, подове и тавани позволяват да изпълнява най-необичайни и дръзки идеи. Ако гранит строг търсенето в класическите интериори и съоръжения в минималистичен стил, мрамора ще намери своето място абсолютно навсякъде - в хола, и бароков стил, а в трапезарията, на Империята, и модерен тек кухнята. Въпреки това, в баните монтаж на мрамор на пода по-добре да предпочитат довършителни гранит - мрамор, защото на порьозността си неизбежно ще абсорбира влагата, което вреди състоянието на пода.
Полагане на гранитни настилки

Работата по полагане на гранитогрес

Облицовка от гранит стени и подове често извършват наземни и полиран фабричните модулни плочи, които са различни разнообразие от цветове и размери. От тези плочи да създадете равна повърхност, както и да се разпространява панели и мозайка модели. С помощта на специален инструмент за рязане - мощен вода видя с диамантен диск, материалът, прикрепен към всяка форма (ако е необходимо при изпълнение на сложни изображения върху дизайна на дизайнера). От разреза по поръчка гранитни плочи може да направи орнаменти, съчетаваща елементи на естествения модел.
Полагане на гранитни настилки

Полиране гранит и мрамор

Полиран гранит, вие трябва редовно, тъй като тази процедура дава благороден блясък и шик вид. Също така, полиране помага Скриване на малки чипове и драскотини, които често се появяват на изкуствен гранит. Полиране ръцете си и се грижи за мрамор и не толкова сложно, колкото изглежда. Най-полиран гранит, как да се чисти мраморни плочки и прането?

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени