Апаратура монолитни подове

Апаратура монолитни подове
Апаратура монолитни подове

2. Устройство монолитни подове

Бетон, плочки и цимент-пясък се нанася покритието на пода­са във фоайетата на обществени и административни сгради, търговски зали на магазини и предприятия за обществено хранене, по-специално чрез­измествания на промишлени предприятия.

Апаратура монолитни подове

Монтаж на монолитни бетонни подове


Бетон - един от най-често срещаните строителни материали. Основания за хоризонтални структури, подове, монолитна плоча, обикновено направени от бетон. Получаването на висококачествени бетонни конструкции чрез традиционните методи е възможно само, когато се използва бетон с ниско съотношение вода-цимент. Такава бетон е много трудно, и да го направи по-качествено опаковане и vibroobrabotku трудно. Ето защо, на строителната площадка като се използва бетон с високо съотношение вода-цимент, който е лесно да се поберат и вибрираше. Въпреки това, структурата, направена от нея да има характеристики, очевидно по-ниски от тези, които е възможно. Високо съотношение вода-цимент предполага наличието на прекомерни, не химически свързаната вода, което осигурява мобилността и обработваемостта на бетонната смес. Изпаряване на вода води до образуването на голям брой пори, има повече, отколкото в горната част на плочата. В резултат на това най-податливи товари горната плоча има минимална плътност и най-отслабена.
Апаратура монолитни подове

3. Устройство Екип Вратовръзки

сглобяема замазка от дърво, цимент свързани частици на прилага в подовите конструкции не само за номиналния усвояването на топлина, но също така и като нивелация слой, разпределението на концентрирани товари, и да се подобри звукоизолация междинни подове звук на въздействието. Броя на слоевете, плочи марка и техния начин на полагане (На горещия асфалт или сухо), определена от проекта.
Апаратура монолитни подове

Получаване на основата на настилката

4.10. Обезпрашаването на повърхността трябва да се направи преди прилагане към повърхността праймер състав, адхезивните слоеве под ролка и облицовки и смола покритие смола състави за непрекъснато (безшевни) етажа.
Апаратура монолитни подове

Полимерни етажа течност - модерно решение за вашия апартамент

Полимерни течни етажа на апартамента - износоустойчив, хидроизолационен слой от екологично чисти материали, притежаващи антибактериално действие и висока декоративност. Тези подове са чудесна алтернатива на ламинат, теракот или балатум. Те имат широка гама от цветове и перфектно допълват цялостния дизайн на вашия дом.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени