Пердета за спалнята със собствените си ръце

Пердета за спалнята със собствените си ръце
Пердета за спалнята със собствените си ръце

Първи стъпки

За да започнете, се модел. Директни завеси изискват прости форми режат без никакви сложни елементи, единственото нещо, което трябва да обособяването на отделен - яка, към които са прикрепени един пръстен или щипки корниз. Желателно е да се направи куха вътрешността на джоба, в случай, ако има корниз-низ.
Пердета за спалнята със собствените си ръце

принципи подбор тъканта

При вземането на решение да направи свои ръце завеси за спалнята, че е необходимо да се реши редица въпроси, като например избора на стил, стил, цвят и текстура на плата. Преди да заминат за плат магазин, вие трябва да разберете за себе си какви са основните функции се изпълняват от завесите в спалнята. Те са не само елемент на декора, но също така за цел да се скрие от любопитни очи стая за отдих. Този факт е отговорен за избора на плата за пердета, освен това, че е необходимо да се осигури функционален вариант, който може да се създаде атмосфера на спокойствие в спалнята, хармония, комфорт, сигурност и комфорт.
Пердета за спалнята със собствените си ръце

Икеа: пердета за спалнята

Текстил от IKEA - не се нуждае от специални рекламни продукти. Обяснете това е проста: простота и дизайн постижения на, възможността да избират снимачната площадка на стилен модел. На снимката можете да видите в директорията, изглежда като завесите в интериора, изберете любимите си модел.
Пердета за спалнята със собствените си ръце

Интериорът, окъпан в светлина

Има няколко причини, поради които мебелите и бял декор са винаги в тенденция. Неговата любов във всеки дом, който се използва за всички стилове - от класически шик до промишлен таванско помещение. Основното предимство е, че Белия предлага усещане за откритост, яркост, чистота, от пода до поток. Игра със светлина, той предлага различна атмосфера между жълти и бели тонове, създава илюзията за простор. Но избора красиви завеси в бяло нужда да се направи внимателен анализ на съществуващата стила на интериора, за да създадете истинско визуално преживяване, да го изпратите в зона на мир и хармония. В зависимост от сянката на бяло, и може да бъде топло или студено. Сред цветове - слонова кост, слонова кост, алабастър, пергамент.
Пердета за спалнята със собствените си ръце

Стъпка 2. Вземете плат, текстурата

Fabric за завеси с ръце се избира в зависимост от следните фактори: размерът на спалнята и неговата ориентация по отношение на кардинал, осветление, украса, стила и формата на мебелите, основните текстил в интериора (тапицерии, килими, покривки за легло).

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени