Затоплянето на пяната балкон

Затоплянето на пяната балкон
Затоплянето на пяната балкон

Третият вариант

За да спестите място може да насочи фиксиране пяна за стената. За да направите това, стените се подготвят много внимателно за пломби или мазилка. След това, в листа пяна е необходимо, за пет места, за да сложи лепило и залепени на стената.
Затоплянето на пяната балкон

Технология затопляне балкон

Първото нещо, което трябва да се подготви помещението за работа. От зоната на работа е необходимо да се премахнат всички ненужни, старателно почистване на повърхността. Малки пукнатини намерени върху повърхностите трябва да бъдат шпакловка и замазка, уеднаквяване на стената. Ако след инсталиране на пластмасови прозорци остана пяна, всички прозорци трябва да са отрязани от периметъра.
Затоплянето на пяната балкон

Какво да търсите

Дори и най-красивите прозорци, няма да могат да направят една стая топло и уютно. За да продължи да бъде множество слотове, пропуски и дупки от които ще излязат скъпоценен топлина. Използването на полиуретанови грундове, цименти, с ръцете си могат безопасно да запечата разликата отвътре.
Затоплянето на пяната балкон

подготвителна работа

Преди да започнете затоплянето на балкона, е необходимо да се премахнат всички стари неща, за демонтиране на стари балкон рамки, се подготвят на пода и стените. Ако къщата ви е с теракота на финала, той ще бъде по-добре да го чукам в рамките на своите тераси. Бетонни стени и балконските парапети предмет, те служат като допълнителен изолационен слой. Тя може да бъде покрити с пластмаса или други довършителни материали.
Затоплянето на пяната балкон

Базалтови и минерална вата

Soft изолация. Тя работи в резултат на неговата структура. Влакната са разположени в хаотичен начин съдържат въздух, който не позволява на топлината да проникне през вълната. Работа с вълна е необходимо да се създаде допълнителна релса.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени