Наклонът на тавата за отводняване

Наклонът на тавата за отводняване
Наклонът на тавата за отводняване

обслужване

поддръжка на системата е периодично почистване на улуци или филтри, монтирани на входовете. С тави предварително отстранени решетка и отломки, натрупани в тях (често оставя, трева, камъни) отстранява механично (пометени). вход улица след почистване на филтъра се измива с голямо количество вода се отстранява под дъното на остатъчни песъчинки камери, ако е необходимо.
Наклонът на тавата за отводняване

Норми и стандарти

Такъв важен параметър като наклона на канализационни тръби е отразено в строителните норми. Можете да намерите цялата необходима информация по въпроса в парченце 2.04.01-85 (т 18.2). Така например, в изграждането на канализационната система на частна къща, е необходимо да се придържате към следните правила:
Наклонът на тавата за отводняване

Какво да търсите при избора?

Изборът на тавите, трябва да се обърне внимание на някои от най- клас на бетона те са направени. За да източите най-добрите марки на В15, В20, В25. важно и стомана марка, което се използва за укрепване, то не може да бъде под клас А-1, А-3, 1 и Вр. Диаметърът на пръти - най-малко 8 mm.
Наклонът на тавата за отводняване

Събиране и изхвърляне на подземните води

Наличието на подпочвените води, протичащ в водоносни хоризонти и проникването в почвата от повърхността намалява срязване резистентност, товароносимостта на почвата и да предизвика други вредни явления земно платно. Вода упражнява химически ефект на земята. Разтваря минералните частици, съдържащи се в някои почви, подпочвените води и образува кухини (карстов).
Наклонът на тавата за отводняване

Технологични функции.

Използването на специализирани олуци ефективно на дълги разстояния сегменти. За спонтанното движение на водни маси достатъчно изчислява стойност на вътрешния отклонение на половин процента. Такова съотношение осигурява еднаквост и непрекъснатост на процеса, довел до промяна на естествения разликата във височината с висока ефективност.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени