Полагане на балатум шперплат видео

Полагане на балатум шперплат видео
Полагане на балатум шперплат видео

От използването на лепило

процедура за балатум Монтаж не предвижда задължителното покритие чрез прикрепване на пода. В случай на по-малък размер на помещението при използване на материала пяна на основата на линолеум никога не може да бъде залепен или залепили лепенката за двустранно.
Полагане на балатум шперплат видео

Технология за определяне на балатум шперплат: подготвителна работа

Шперплат украса на дървена подкрепа се осъществява с пълния си подравняване. Ако не го направите, както и да се линолеум върху неравен пода, след скоро той ще вземе формата му и да стане прекалено груба. В резултат на това няма да естетически издържани покритие.
Полагане на балатум шперплат видео

операция

Нарежете на шперплат от размера на етаж. Това би било правилно да ги нарежете първо на две равни квадрати. Така ще бъде по-лесно да ги оформите, и че ще осигури необходимото количество за гасене на фуги между тях. по-малък лист ще се деформира по-малко от най-големите.

Полагане на балатум шперплат видео

Положително качество на материалите

Балатум винаги се радваше популярност като манто с всички основни етажа. Това - в резултат на многобройните ползи то в сравнение с други материали. Положителните качества на балатум може безопасно да се приписват следните свойства: издръжливостта и гъвкавостта, водоустойчивост и трайност, разнообразие от цветове и модели, лекота и бързина на година, което може да бъде направено независимо, без да се налага да се обадя и плащане специалисти по труда, както и, разбира се, разумна цена, което е за мнозина е решаващ фактор при избора.

Полагане на балатум шперплат видео

шперплат

Полагане на балатум шперплат - най-популярният вариант, когато става дума за дървени основи. Шперплат закрепена за пода с винтове за дърво. При инсталиране на шперплат трябва да бъдете внимателни, че в местата, където, различията не възникнат кръстовището на фурнир и дървесни плочи един с друг. Факт е, че рязкото спадане на равнината на поне 1 mm може да доведе до увреждане на линолеум. За да се избегнат различия, не забравяйте шев - тя трябва да се проведе върху плоска повърхност и в близост до гушка с винтове към основния етаж. Разстоянието между винтовете наблюдава не повече от 30 см. Шперплат г. материал се случва по конвенционален начин.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени