Полагане плочки на диагонал поток

Полагане плочки на диагонал поток
Полагане плочки на диагонал поток

Изчисляване на площ

Да започнем от изчисляването на банята, като пример. Обикновено, като средният размер не надвишава следните цифри - 1,75h1,7h2,7 метра. Условно се предположи, че не ниши и корнизи в стаята не се наблюдава. За обучението ще се фокусира върху брои най-често срещаният вариант на плочките с граница, светлина отгоре и отдолу тъмно - изработен в един цвят. Стандартният размер на плочки - 33.3h33.3 ​​см стена - тридесет до двадесет сантиметра. Размерът на хоризонталните граници - осем до двадесет сантиметра.
Полагане плочки на диагонал поток

консумативи

  1. Керамични плочки.
  2. адхезивната смес.
  3. Залейте за плочки.
  4. Кръстове и клинове.
В диагонал оформление, поради своята специфика, изисква голямо количество на рязане на керамика, така че е най-изгодно да се използва електрически плочки.
Полагане плочки на диагонал поток

Възможни грешки при монтажа и техните последици

В случай на подови плочки, досадни дефекти могат да бъдат толерирани, дори преди монтажа. При закупуване на плочки не трябва да са повече от спестяване. Най-плочка е с лошо геометрия и затова внимателно сложи това е невъзможно. Подход към избора на плочки е разумно, не забравяйте, че скъперникът плаща два пъти!

Полагане плочки на диагонал поток

PVC плочки: положи ръце. Подробни инструкции.

PVC плочки полагане не е най-тривиално задачата. Както и всякакви други действия, полагане PVC плочки изисква специфични умения в подготовката на пода, преди година за оформлението на теракот, подстригване и залепване към основата. Затова е по-добре да се възложи подреждане плочки PVC упълномощен персонал за извършване на този вид работа.
Полагане плочки на диагонал поток

Номер на етажа

По същия начин се изчислява необходимото количество материал за пода. Първо се изчислява площта на пода, която след това се разделя на площта на продукта. Така, например, на пода е с размер от 3 до 2 метра. Получаваме 6 квадратни метра площ. Ако плочката се използва от размера на 3x3 m, площ: 0,3 х 0,3 = 0.09 квадратни метра. След това се разделят: 6: 0.09 = 66.6 единици. Качваме се на броя 67 броя. Добавянето на този резерв в размер на 7 парчета и да получите 74 броя - за окончателния размер на определен размер на плочките, необходими за полагане на посочения район.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени