Полагане на мозайката на пода

Полагане на мозайката на пода
Полагане на мозайката на пода

мозайка полагане Продължава

Полагане на мозайката на пода
4. Задайте следния мозайка лист, като се използват същите техники. С помощта на гладка нивелир проверете дали опаковъчната линия листовете са изравнени. След 4-5 листа ще осъзнаете колко много имате нужда от решение за всеки отделен лист.
Полагане на мозайката на пода

Стъпка 1. Подготовка

Тъй като нашите плочки на мрежата - гъвкав материал, че е възможно да не плащат прекалено голямо внимание на изравняване на повърхността - всички нередности са изравнени. Но преди работата все още ще трябва да се премахне старата боя, ако тя самата е понякога пада. Принципът на въвеждането на този плочки е възможно и върху бетон и дърво и дърво чип материали.

Полагане на мозайката на пода

Подова мозайка технология


Подготвителната работа преди полагане на мозайка

Най-оптималния основа за полагане на мозайка е в основата на цимент или бетон. Това означава, че повърхността на цимента или бетона осигурява най-добрата адхезия мозайка време на инсталацията чрез конвенционални методи, а именно, водоустойчив и мразоустойчивост смес сух разработчик за полагане на керамика.
Полагане на мозайката на пода

Полагане гранитогрес и мозайка на пода в една селска къща в Mistolovo

Този раздел съдържа доклада на керемидите (гранит) и мозайка на пода в една селска къща в Mistrolovo. Докладът включва фотографии на произведения в различни етапи на изпълнение. Кликнете върху снимката, за да я увеличите, за да видите снимки. Под снимките е публикувал описание на основните характеристики, които се срещнах, когато полагане на плочки и мозайки.
Полагане на мозайката на пода

Откъде да започнете полагане на мозайка?

Според съществуващата мозайка подреждане технология преди започване на работа е наложително да се провежда обучение база – Това ще създаде равна и гладка повърхност за по-нататъшно прилагане на мозайката. Най-добрият вариант за фондацията днес може да се нарече цимент или бетон база – а именно, че е в състояние да осигури по-добра годни части от материала по време на инсталацията.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени