Полагане на тротоарни плочи на пясък

Полагане на тротоарни плочи на пясък
Полагане на тротоарни плочи на пясък

Подготовка на почвата за полагане павета плочи

Тази стъпка е много важно и задължително за всеки тип инсталация. Прокарване на качеството е в пряка зависимост от това колко добре се направи маркировка и подготовка на основата. Преди започване на работа е необходимо да се определи мястото на бъдещата настилка повърхност и канализацията вода (канализация). е необходимо отточните води за отстраняване на вода от седиментни структури (сляпо площ) и предотвратяване на вода да навлезе в основата на сградата, нейното разрушаване. Писти за дренаж могат да бъдат надлъжни или напречни и надлъжни напречен. След разделяне на част необходимо да се отстранят най-горния слой на почвата лопата. Ако се предвижда тежки натоварвания, а след това влакното се отстранява около 50 см от кърлеж за полагане на пясък и чакъл. Ако товарът да бъде умерено, слоят трябва да е 15-20 см. Фондация трябва да бъдат изравнени с гребло или дървена въже. Ако земята не е здраво, то трябва да бъде уплътнен и мокри.
Полагане на тротоарни плочи на пясък

Полагане на тротоарни плочи

За полагане тротуарни плочи с достатъчно количество работа изисква екип от 4 души, които ще бъдат в състояние да се средна продължителност на работната смяна за един майстор обем от 30 -40 m 2 с всички свързани с тях дейности. Полагане започнете: От най-ниската точка на повишаването; чрез оптично важно граница; на видими от най-важните елементи, като входната врата у дома, веранда, и т.н.

Полагане на тротоарни плочи на пясък

подреждане технология се тротоарни плочи в къща на gartsovku и прожекции

Павета начин за покриване на gartsovku извършва, когато на тротоара или детската площадка е под значителен пристрастия. В този случай, за извършване на тротоарни полагане peskotsementnuyu смес се изисква за поддържане на съотношението на материали от 6: 1, където пясъкът е необходимо да се вземат 6 звена, и цимент - 1.
Полагане на тротоарни плочи на пясък

Процедурата работи по полагане на тротоарни плочи,


Сега няколко думи за изграждане на пътеки за разпит. Пътят на тротоарни плочи се състои от два елемента от този ограничител пътеки или бордюри и каменни плочи. Полагане на тротоарни плочи всъщност е инсталирането на бордюра и последващо полагане на тротоарни плочи. Нека да разгледаме по-подробно характеристиките на тази работа.
Полагане на тротоарни плочи на пясък

материал технология за производство и сложи снимка на тротоарни плочи,

Бетон най-често се използва за изготвяне на тротоарни плочи. В сместа за производство на плочки съдържа цимент, вода, пластификатори и други помощни вещества. Има определени изисквания за производство на керемиди, причинени от ГОСТ.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени