Лепене мозайка в басейн

Лепене мозайка в басейн
Лепене мозайка в басейн

Лепене мозайка в купа басейна.

Сега, когато сложих мозайката и е добре поддържана върху вътрешните повърхности на басейна и приятен за окото, когато аз или моите деца да плуват в басейна, някои страхове, че са посетили преди полагане на мозайка собствените си ръце, аз съм надолу.
Лепене мозайка в басейн

въз основа на нетната Mosaic

По време на производство мозайка матрица на основата на мрежата чипове меша мозайка, свързани с обратната си страна. По време на полагане като матрица вкара погрешно страна е фиксиран към повърхността, за да бъдат украсени с помощта на лепило смес. Решетката е под слой от лепило. метод г. матрица е много проста, както се използва за декориране мозайка чипове повърхностните само оригинална форма (например квадрат) и не изисква «вицове» (Допълнително рязане или разделяне за създаване на мозайка от малки фрагменти с желана форма) на същите ставите между разрешаване «плаки» мозайка остава постоянна.

Лепене мозайка в басейн

Полагане модели

Ако облицовки на басейна трябва да има модел или да е симетрична, полагането ще започне от средата на поредицата, и серията може да завърши дори половинки или още по-малки части на плочките по ъглите. Но можете предварително да се изчисли броят на пълнометражни плочки, необходими за един ред. След това можете да правите почти без рязане, и резултатът ще бъде по-точна. Различията между плочките са пълни с контрастиращи залепени или съвпада с цвета на мастика, която е с добре мразоустойчивост и устойчивост на влага.
Лепене мозайка в басейн

Подова мозайка технология


Подготвителната работа преди полагане на мозайка

Най-оптималния основа за полагане на мозайка е в основата на цимент или бетон. Това означава, че повърхността на цимента или бетона осигурява най-добрата адхезия мозайка време на инсталацията чрез конвенционални методи, а именно, водоустойчив и мразоустойчивост смес сух разработчик за полагане на керамика.
Лепене мозайка в басейн

Лепене мозайка в басейн


Най-често, декорация на стени, мозайки намерени в модерен интериор в банята и в кухнята – особено ако става дума за по-версии на декора относително евтини. Тази мозайка търсенето модули в околността на функционалните области с висока влажност се дължи на ненадмината мозайка производителност – стъкло, керамика, метали и някои шмалта успешно устоят на повишеното ниво на влажност и може лесно да понасят продължителен директен контакт с течността.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Самозалепващи винил плочки за стени

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа