Инсталиране на входната врата в къщата на панела

Инсталиране на входната врата в къщата на панела
Инсталиране на входната врата в къщата на панела

Вашите действия във фазата на поръчка

Бъдете сигурни, да се обърне внимание на специфичните характеристики на вратата: тегло, размери, характеристики на дизайна. Например, понякога е необходимо да се монтира на кутията да се засили вратата. Това е особено важно за тухлени стени с различна дебелина минимум, — там ще трябва да инсталирате метална рамка. На първо място следва да се закрепва към бетонна плоча подове и стени, и едва след това се приема за инсталирането на входната врата. Необходимостта от тези работи, преди да поръчате, трябва да посочи пристига в специалистът на измерване.
Инсталиране на входната врата в къщата на панела

Подготовка за работа, основен инструмент

Дори и при избора на врата трябва да се обърне внимание на събирането на измервания. За да поръчате врата е важно да се определи правилно размера на вратата. Трудността се състои в присъствието на рамката на вратата (ludki) и дебел слой от разтвора по периметъра. За да се определи реалния размер понякога е проблем, защото никой не може да види ясна граница на края на отваряне. В резултат на това се счита, че в долната част трябва да се остави нищо до пода. Ако има первази или ludka значително увеличен, а след това всичко ще бъде отстранен по време на отстраняване. Горната част на отвора никога не се разширява, че да не се повишава. Страните могат да бъдат леко се разширяват, когато е необходимо, но считат, че ширината на база лъч, което означава горния отвор лице. В резултат на това на вратата трябва да бъде 20-25 мм по-дълго от всяка страна. С други думи, на касата на нова врата трябва да бъде 40-50 мм по-малко от общата ширина на отвора и е по-долу.
Инсталиране на входната врата в къщата на панела

Основните правила на инсталацията на вратата

Конвенционални инсталация включва инсталирането на отваряне на вратите навън в дясната или лявата страна. Важно: Вратата не трябва да предизвика смущения, както и обособяване на преминаването на маршрута за евакуация. Вратата е монтирана в специално подготвен отвор, строго, съответстваща на неговия размер; крепежни елементи са включени в пълния набор от врати. Използване на специални инструменти провери точността на позицията на вратата в хоризонталната и вертикалната равнини, след което се фиксира й нажежени стоманени анкери с диаметър от 14 mm или винтове. След това, да се групират ключалката и фитинги. Ако е необходимо, съветникът настройва и смазва вратата.
Инсталиране на входната врата в къщата на панела

Направете рамка за пистите.

След това ще трябва парче дърво, около 20x40 мм. От него се прави рамката за закрепване на панелите. Необходимо е да се проумее, ширина край на рамката на вратата, за да ъгъл и с такива размери, за да видя детайл от бара. След това, с помощта на чук тренировка и дюбел - 6h60 нокти, закрепване лента 4 във всяка от частите на стената на отвора на вратата
Инсталиране на входната врата в къщата на панела

Как инсталирането на входната врата в къщата на панела


Дори ако човек е избран правилно на вратата, и това е в пълно съответствие с параметрите на неговата врата, това не означава, че той ще бъде в състояние лесно да инсталирате продукта. Факт е, че при упражняване на монтаж на врати в къщата на панела, може да срещнете известни затруднения, а именно:

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени