Инсталиране на входната врата на газираните

Инсталиране на входната врата на газираните
Инсталиране на входната врата на газираните

Подготвителната работа пакет

Често собствениците на помещения с газобетонни стени се страхуват от възможността за неговото унищожение, защото на структурата на материала порьозност. нападатели тежки метали врати ще бъде по-лесно да се оттегли от това да се занимавам отваряне. Но вероятността е възможно само при проектирането по традиционния начин.
Инсталиране на входната врата на газираните

Укрепване на отворите в стените на газобетон, гипсокартон и сандвич панели

От стените на леки строителни материали не надеждно укрепени котвите си при инсталирането на метали (включително пожар) врати, отвори в стените на предварително трябва да бъдат засилени. В противен случай, тежки метали затвора врати в крайна сметка ще доведе до унищожаването или откриването или, както в случая с гипсокартон, стената «отидете шейк» всеки път, когато отворите или затворите вратата. Правилно строителна технология е да се засили отворите на етапа на изграждане на стената в съответствие с проектната документация.
Инсталиране на входната врата на газираните

обучение

При поръчка на врати и прозорци, не забравяйте, че размерът на проектиране трябва да бъде по-малък от откриване на 1 сантиметър. Преди да инсталирате вратата, газобетон повърхност е необходимо да се подготви внимателно. Строителите препоръчват външна страна лепило материал хидроизолация лента. Но тъй като газобетон се отнася до хигроскопичен материал, той е на нивото на ставите може да позволи на влага. Поради тази причина, че е по-целесъобразно да се направи импрегниране на блоковете със специален грунд, които проникват дълбоко в порите. Това ще даде добра хидроизолация и укрепване на повърхността на блоковете.

Инсталиране на входната врата на газираните

Стъпки за инсталиране на врати аерирана

За да извършват такава работа е необходимо да се подготви заварка на метал ъгъл и купи широк рафтове от 3,5 до 5 cm (изборът зависи от теглото на вратата и очакваните натоварвания). След това трябва да се извърши почистване на металната скоба, така че при заваряване ставите на отделни части може да се покрие прага по периметъра и от двете страни. За да се увеличи са предвидени два скелета между уплътняващите закрепващите, с механа трябва да има дебелина не по-малко от 3 mm и ширина от 5 см. Тези елементи са поставени на места Lutkov свързване.
Инсталиране на входната врата на газираните

Получаване за монтаж на врати

Подготовка придобити врати също не отнема много време. Тя трябва да бъдат разопаковани, провери пълнота. Проверете как ключалката и се уверете, че примката може да се регулира. Към днешна дата, нерегулирани са само шарнирно заварени панти занаяти.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени