Монтаж на врати вход

Монтаж на врати вход
Монтаж на врати вход

Подготовка за работа, основен инструмент

Дори и при избора на врата трябва да се обърне внимание на събирането на измервания. За да поръчате врата е важно да се определи правилно размера на вратата. Трудността се състои в присъствието на рамката на вратата (ludki) и дебел слой от разтвора по периметъра. За да се определи реалния размер понякога е проблем, защото никой не може да види ясна граница на края на отваряне. В резултат на това се счита, че в долната част трябва да се остави нищо до пода. Ако има первази или ludka значително увеличен, а след това всичко ще бъде отстранен по време на отстраняване. Горната част на отвора никога не се разширява, че да не се повишава. Страните могат да бъдат леко се разширяват, когато е необходимо, но считат, че ширината на база лъч, което означава горния отвор лице. В резултат на това на вратата трябва да бъде 20-25 мм по-дълго от всяка страна. С други думи, на касата на нова врата трябва да бъде 40-50 мм по-малко от общата ширина на отвора и е по-долу.
Монтаж на врати вход

Самостоятелно монтаж на метални врати

Това се случва, че хората се опитват да инсталирате вратата себе си, за да се спестят пари. Това обаче не се препоръчва, ако не разполагате с такъв успешен опит. По време на неправилна инсталация може да увреди вход дизайн сложни заключващи устройства, надраскате повърхността. Входни врати, които са инсталирани правилно, може да се изкриви. В резултат на възстановяване на вратата все още ще трябва да плати. Освен това, самостоятелно монтаж на метални врати, може да доведе до факта, че вратата ще се повреди безвъзвратно.
Монтаж на врати вход

krepleniyavhodnoy врати първия метод

Най-популярният метод е да се монтира на монтажните плочи, които се наслагват върху ръба на отвора на вратата от вътрешната страна, при което външната част на вратата се намира в една равнина със стената. Отворите монтажните плочи са изкован стоманени пръти (можете да използвате, че кройката на болтове за монтаж или анкерни), които придават на касата към стената. Заем барове заварени или стискам. С тази технология на закрепване на рамката на вратата трябва да се оставя технологична пропаст между ширината рамка на стената и вратата на 10-20 мм.

Монтаж на врати вход

Демонтаж на старата врата

С планината демонтаж осребряване, ако има такива. С отварянето на платното от около 90 °, тя се плъзга под планината, към страната на пантите и повдигане, извадете го. Ако пантите са ръждясали или деформирани и не може да потеглям им се опитват да развийте отверката или с помощта на власт отвертка. вериги също могат да бъдат просто отрязани мелница.
Монтаж на врати вход

Основните правила на инсталацията на вратата

Конвенционални инсталация включва инсталирането на отваряне на вратите навън в дясната или лявата страна. Важно: Вратата не трябва да предизвика смущения, както и обособяване на преминаването на маршрута за евакуация. Вратата е монтирана в специално подготвен отвор, строго, съответстваща на неговия размер; крепежни елементи са включени в пълния набор от врати. Използване на специални инструменти провери точността на позицията на вратата в хоризонталната и вертикалната равнини, след което се фиксира й нажежени стоманени анкери с диаметър от 14 mm или винтове. След това, да се групират ключалката и фитинги. Ако е необходимо, съветникът настройва и смазва вратата.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени