Монтаж клипове балкон

Монтаж клипове балкон
Монтаж клипове балкон

Балкон остъкляване различни материали

Съвременният пазар може да се използва за остъкляване на различни материали. Рамките са изработени от PVC (пластмаса), алуминий и дърво. Скъпо удоволствие е напълно без рамки остъкляване от стъкло. Най-популярните опции са дългите дограма. За тях и да поговорим по-конкретно.
Монтаж клипове балкон

обезпечителни мерки

Ремонти на остъкляване на балкони, трябва да се направи с предпазен колан. По-добро оползотворяване на спорта - това е по-лесно и по-евтино, отколкото промишлено. Промишлени надеждност и дълготрайност, но не правите строител на високи здания работа систематично.
Монтаж клипове балкон

Подготовка за остъкляване

На първо място от балкона трябва да понесе всички излишъка, за да го свободен място за работа правят. Огледайте парапета. Ако е в добро състояние и да устоим на рамката на прозореца, ще бъде инсталиран на него. Ако не, ние демонтаж на старото и изграждане на нови. Когато сте готови, са измерване на разликата и отрежете парче от поцинкована стомана с правилния размер и го растението извън парапета, а след това закрепете с винтове. Един се справят с подобна задача е трудно, така че най-добре е първоначално да преговаря с никого за помощ.
Монтаж клипове балкон

цимент

Укрепване на балкона в Хрушчов с този метод е допустимо само в случаите на малки щети на балкон плоча. Преди работна повърхност на плочата, за да бъдат почистени се прави по изравняване на повърхността на варов разтвор. New външния слой е оформена с наклон от 1,5 градуса навън и след това повърхността му се извършва със сух цимент цимент.
Монтаж клипове балкон

дървена дограма

Дървени прозорци запазват топлината добре, те са екологично чисти. Но технологията на тяхното производство е много трудно, тъй като съвременните дървени къщи, произведени не от масивно дърво, както и с цел да се избегне напукване и деформиране на рамката, когато промените влажността на околния въздух, което ги прави ламиниран фурнир дървен материал.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени