Инсталиране на таван гипсокартон

Инсталиране на таван гипсокартон
Инсталиране на таван гипсокартон

Етап 2: оформлението на тавана и закрепване на закачалки

След това, на тавана на мястото регистриран преброяване поддържащи релси. Тук е необходимо да се разбере, линиите, които са успоредни един на друг. Цел поддържащи релси е инсталирането на листа от гипсокартон. Важно условие се отнася до малък процеп, оформен в ставите. При извършване на таван украса гипсокартон, носещите шини са разположени в центъра и по краищата на листа.
Инсталиране на таван гипсокартон

подготвителна работа

Подготовка за инсталиране лист - важен етап от работата, от които зависи бъдещето на планирания ремонт. Предварителни работни инструменти включват избор необходими за процедури за монтаж, както и оценка на работната повърхност, на която ще бъдат монтирани чаршафите.
Инсталиране на таван гипсокартон

Защо за довършителни тавани се препоръчва гипсокартон?

Предимствата на този материал са повече от очевидни. Тя е готова за прилагане на всяка повърхност декорация от гипсокартон облицовка, способността да се приведе в тавана, без да е времеемко и скъпо мазилка. Organic отлично покритие не е блокиран в структури на обмен пара природен газ, поддържа стая удобна нивото на влажност.

Инсталиране на таван гипсокартон

Заслужава да се отбележи разнообразието от гипсокартон.

  1. В зависимост от приложението е 12.5 mm, стени и тавани на 9,5 mm.
  2. От специфичното приложение разграничи водоустойчиво (за бани, кухни) и огнезащитни (за монтиране в близост до нагреватели, радиатори, камини);
  3. Fit към ширината стандарт 1200 mm, дължина 2500 mm и 3000 mm.
монтаж Гипсокартон е по-добре да се започне с най-трудната част - монтаж на тавана. В моя случай, привързаност към дъските поръбени по гредата.
Инсталиране на таван гипсокартон

Необходими инструменти

Така че нека да видим как да се направи гипсокартон с ръцете си. За работа, ние се нуждаем от следните инструменти: лазер или сграда ниво, бормашина или чук, отвертка, ръчна ножица. И материали: листа от гипсокартон, таван и направляващи профили, преки закачалки, конектори на едно ниво, профили, разширения Ренде за гипсокартон, винтове, метал, самонарезни винтове за гипсокартон, дюбел-пирони, за довършителни работи шпакловка, шкурка, орбитална Сандърс.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени