Създаване входни врати видео

Създаване входни врати видео
Създаване входни врати видео

Подготовка за работа, основен инструмент

Дори и при избора на врата трябва да се обърне внимание на събирането на измервания. За да поръчате врата е важно да се определи правилно размера на вратата. Трудността се състои в присъствието на рамката на вратата (ludki) и дебел слой от разтвора по периметъра. За да се определи реалния размер понякога е проблем, защото никой не може да види ясна граница на края на отваряне. В резултат на това се счита, че в долната част трябва да се остави нищо до пода. Ако има первази или ludka значително увеличен, а след това всичко ще бъде отстранен по време на отстраняване. Горната част на отвора никога не се разширява, че да не се повишава. Страните могат да бъдат леко се разширяват, когато е необходимо, но считат, че ширината на база лъч, което означава горния отвор лице. В резултат на това на вратата трябва да бъде 20-25 мм по-дълго от всяка страна. С други думи, на касата на нова врата трябва да бъде 40-50 мм по-малко от общата ширина на отвора и е по-долу.
Създаване входни врати видео

krepleniyavhodnoy врати първия метод

Най-популярният метод е да се монтира на монтажните плочи, които се наслагват върху ръба на отвора на вратата от вътрешната страна, при което външната част на вратата се намира в една равнина със стената. Отворите монтажните плочи са изкован стоманени пръти (можете да използвате, че кройката на болтове за монтаж или анкерни), които придават на касата към стената. Заем барове заварени или стискам. С тази технология на закрепване на рамката на вратата трябва да се оставя технологична пропаст между ширината рамка на стената и вратата на 10-20 мм.

Създаване входни врати видео

Демонтаж на старата врата

С планината демонтаж осребряване, ако има такива. С отварянето на платното от около 90 °, тя се плъзга под планината, към страната на пантите и повдигане, извадете го. Ако пантите са ръждясали или деформирани и не може да потеглям им се опитват да развийте отверката или с помощта на власт отвертка. вериги също могат да бъдат просто отрязани мелница.
Създаване входни врати видео

Подготвителната работа пакет

Често собствениците на помещения с газобетонни стени се страхуват от възможността за неговото унищожение, защото на структурата на материала порьозност. нападатели тежки метали врати ще бъде по-лесно да се оттегли от това да се занимавам отваряне. Но вероятността е възможно само при проектирането по традиционния начин.
Създаване входни врати видео

Как да инсталирате врати с ръцете си видео - въпрос

Фенове на комуникация непременно трябва да изтеглят безплатно скайп. (Skype) е безплатна програма за разговори към компютрите. Този видеоклип не е достъпен. Трябва Adobe Flash Player, за да гледате този клип. Инсталиране на входната врата с ръцете си. Йорк Dannen.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени