Затоплянето на балкон етаж Penoplex

Затоплянето на балкон етаж Penoplex
Затоплянето на балкон етаж Penoplex

Технология на работа

Топлоизолацията на ложа поема своята предварително стъкла с включване на получените съединения. Ние считаме, че по-подробно стъпките на термоизолационен материал довършителни основни повърхности. Ясно е, че на първия етап от тази работа ще завърши освобождението на всички области на чужди тела и стени - от различни монтаж "елементи" (болтове, куки и други подобни).
Затоплянето на балкон етаж Penoplex

Етапи външна изолация

Особеността на свои ръце работа на открито, е необходимостта от използването на стълби, скелета - само в случай на апартамент, намиращ се на партерния етаж до втория. Външна изолация балкони Penoplex могат да бъдат разделени в три етапа - подготовка, изолация, декорация.
Затоплянето на балкон етаж Penoplex

Penoplex. Технологията на произведения на затопляне на лоджии

  1. За изолация на стени, тавана и пода с ръцете си, използвайки екструдиран полистирен (пяна) Penoplex. Лепене Penoplex леки дъски, произведени с пяна, и допълнително фиксиране се осъществява с помощта на дискови дюбели. Дюбели за изолация Penoplex се предлагат в различни размери. Те са избрани в зависимост от дебелината на изолацията Penoplex и стенни материали на. Вземи съвети за техния подбор може да бъде във всеки магазин за хардуер, продажбата на компоненти.
    Затоплянето на балкон етаж Penoplex

    Ползи изолация



  1. Ниска топлопроводимост. Това е основният показател, който струва да се обръща внимание на при избора на изолация. Той определя размера на топлопроводността на необходимото за поддържане на желаното ниво на температура в стаята материал, и следователно, количеството на разходи за ремонт.
  2. устойчивост на влага. С проникването на влага в изолацията изолационни свойства на последните са значително намалени. Материалът абсолютно не се предава влага и пара, премахване на кондензация.
  3. Висока якост на натиск. За топлоизолационни материали, поставени на пода, тази цифра е особено важно, тъй като подът е подложена на постоянен натиск.
  4. Дълготрайност. Срокът на годност - до 50 години! През този период, материалът не губи свойствата си и да не се деформира.
  5. Екологично чист. Материалът не съдържа формалдехид, шлака, сажди, прах и глоби; време на тяхното производство не се прилага фреон.
  6. Лесна инсталация. Изолацията може да бъде поставен върху себе си, за спестяване на бюджета за другите етапи на ремонта, като довършителни работи.
Недостатъкът Penoplex обикновено се нарича своята запалимост, но подреждането на нагревател, например, под замазката, тази функция на материала не може да го вземе под внимание.
Затоплянето на балкон етаж Penoplex

Подготовка за работа

Първото нещо, което да се направи - за почистване на повърхността на пода. Балконите плочи често съдържа пукнатини и счупване на ръбовете, освен това, често има неравна повърхност. Най-добрият начин за излизане - направи равен резултат. Преди да вземе решение за производството на такава работа, не забравяйте да се консултирате с организацията, която отговаря за експлоатацията на къщата. Може би заради съображения за сигурност, не е необходимо да се тежест на плочата.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени