гледки фондации

гледки фондации
гледки фондации

фондация кей

Устройство на база представлява система каменните, каменни или тухла стълба. Подпорите са построени със стъпка от около 1,2 до 2,5 м под най-критичните точки на концентрация на бъдещия дом на товари (пресечната точка на стени, ъгли, в местата на монтаж на тежки котелно оборудване и т.н.). За да се съчетаят в стояща стълба надежден дизайн, са разположени в горната част на ремъчни греди, като по този начин получаване на готов фундамент.

гледки фондации

Видове фундаменти и тяхното приложение

За да започнете всеки голям строителен, че е необходимо да се определи вида на основа, върху която да стои обект. Този избор зависи от много фактори: вида на сградата, материал на стените, подовете, свойства на почвата, дълбочината на подпочвените води, финансирането на проекта. За да направите правилния избор, вие трябва да знаете какви са видовете основи и тяхното прилагане.
гледки фондации

фондация Газа

Основи лентъчни, формирани като заровено в земята ленти, които се предават от товароносимостта конструктивни елементи на къщата, като например стени, колони. Храна се основават на възглавничките на разпределение, така наречените базови плочи. Това дава възможност за прехвърляне на войски от стените и колоните на голям теренът, и позволява използването на земята, без специални препарати за експлоатация.
гледки фондации

Буто-бетонен фундамент

Буто-изграждане на основи от бетон, utaplivaya каменна кариера в течен бетон, така бетон заема цялото пространство между камъните. За изграждането на базите, използвани чакъл камък е същият, както за кариерата, а формата и размера не е от голямо значение.
гледки фондации

Как да изберем фондация - видове основи

За да направи по-лесно да се разбере какви основи, които избирате за вашия дом, отговор за себе си няколко въпроса: каква къща искате да се изгради на земята във вашия район и колко сте готови да платите за него. Вие се съгласявате, че всеки един човек, който иска да извърши големи ремонти в хола, търси две неща, а именно: да се гарантира максимална надеждност на конструкцията и да се свърши работата за най-кратък срок.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Самозалепващи винил плочки за стени

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа