инструкции за монтаж покриви шев

инструкции за монтаж покриви шев
инструкции за монтаж покриви шев

Инструкции за инсталиране стоящи шев покрива на частна къща

Преди да започнете инсталацията, трябва да се изгради основа за бъдещето на покрива. Има специфични особености на конструкцията на рамката на покрива, а не изключение, и метал състояние шев покривни материали за всеки.

инструкции за монтаж покриви шев

Инструкции за инсталиране шев покривни

Монтира се на покрива може едновременно върху равна твърда земя и в специално проектирана щайга. За това, че снимката не е пещера в, отслабване на шев скара трябва да се извършва, като се вземат предвид очакваните разстоянието стъпка. Твърди база се използва за сложни покривни конструкции или места издатъци или издатини.
инструкции за монтаж покриви шев

монтажни функции

Изграждане на такива покриви се извършва в случай, че наклонът на рампата надвишава 14 градуса. В тази ситуация се оказа перфектно единичен шев. Двойна му вариант ви позволява да създадете на покрива на склоновете с наклон повече от 7 градуса.
инструкции за монтаж покриви шев

3. летва за актуално състояние шев покрив

Монтаж на шев покриви от езотеричен или твърдо щайга. За да се предотврати увисването на стоманени плочи, много е важно да се спазват при инсталиране на необходимия ток стъпка летва. Както може да се използва летва: метална поцинкована профил PN-28, произведени от АД "INCI" дървени греди 50х50, борда 32x100, които се монтират отдолу нагоре (от билото до стрехите) на стъпки от 300-400mm. Преди да монтирате обшивка върху гредите се препоръчва да се анти-кондензат филм. Под покрива обшивка трябва да бъде гладка, без изпъкналости и вдлъбнатини естествено съдържание на влага; караш и ръбове трябва да се прави; дънни борда стрехи трябва да са прави. За да се защити дървесината от гниене покрив обшивки и удължаване на живота му, дървото е импрегнирана с антисептици, или покрити с боя. Увеличава срока на експлоатация на дърво и ако тя е в сухо състояние е покрита с лак.
инструкции за монтаж покриви шев

Особености шев покрив

"Шев покрив с ръцете си" - популярна заявка за търсене. Обикновено, информацията, свързана с темата, хората търсят, сериозно притеснен за предстоящия ремонт на стария покрив, или формирането на нова покривна конструкция над новострояща се жилищна сграда.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Самозалепващи винил плочки за стени

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа