Фасадата на снимки гофрирани

Фасадата на снимки гофрирани
Фасадата на снимки гофрирани

За подови настилки: основните предимства и ползи

Профилирани направена от дебелина ламарина 0.45 — 1.2 mm чрез обработка в специални машини ролка формиране. След тази обработка металната повърхност придобива вълнообразна форма. Огъванията под формата на вълни или трапецовидна значително увеличаване на твърдостта и здравината на оригиналната заготовката. С малък собственото си тегло, профилирани метални има висока товароносимост и може да издържи на много високи статични и динамични натоварвания.
Фасадата на снимки гофрирани

Ползи завършат настилки

Настилки - завършва гофрирана поцинкована ламарина. От една страна върху неговата повърхност се нанася с полимерно покритие, което го предпазва от външни влияния и увеличава експлоатационния живот. Покритието на цвят може да бъде различен.
Фасадата на снимки гофрирани

Фасадата на трапецовидна лист: критерии за избор на материали

Популярността на този материал в изграждането на огради, покриви, облицовки фасади, дължащи се на естетика, достъпна цена и високо качество. Тази статия описва как да ножницата фасадата стоманени листове у дома, какви са критериите за избор на материала, които се нуждаят от средства и така нататък.
Фасадата на снимки гофрирани

Етапи фасада довършителни метален профил

Работата по изграждането започва с подготовка. Преди завършване на фасадата е необходимо да се закупи един инструмент за подготовка на площадката за складиране на материали, оборудване и инсталиране на скеле или да се съгласява на Boom Trucks. В процеса на работа на височина, за да се защитят опасната зона, за да намерите хората, на дъното.
Фасадата на снимки гофрирани

Колко материал е необходим?

За да се определи количеството на материала е необходимо, трябва да се вземат измервания на стените на къщата. Галванични покрития може да се извършва както по хоризонтала и във вертикална посока. И посоката на кожата, също така трябва да се избере по-рано, още преди придобиването на материала. В допълнение към листа от велпапе, за извършване на покритие у дома ще трябва да закупи допълнителни елементи:

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Самозалепващи винил плочки за стени

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа