Фасада на композитни цена

Фасада на композитни цена
Фасада на композитни цена

видове ПСР

Алуминиеви панели се различават по размер: ширината им варира между 120 и 157.5 cm и дължина може да бъде до 8 m те се произвеждат в широка гама от цветове .. При избора на автоматичната скоростна кутия не по-малко внимание, отколкото на външния вид, трябва да се обърне към характеристиките на продуктите. На първо място, горимост група. Някои PTC има група от запалимост Т4, силно ограничава тяхното използване. само негорими материали могат да се използват за облицовка на високи сгради.
Фасада на композитни цена

композитни фасадни облицовки


При този тип покритие на външните стени на сградата са монтирани силни панели, всеки от които представлява състав от два алуминиеви листа с полимерно между тях пълнител. Преди монтаж на стените на сградата е фиксирана метална рамка, върху които фасада Плочки композитен панел се монтира.
Фасада на композитни цена

Носещи конструкции


Вентилирани фасади са композитна структура, състояща се от закрепване система изолация, вятър бариера и пара, както и лицев материал. Дизайнът е монтиран в скоби до стените, укрепването скоби благодарение на специални котви. Минералната вата се поставя преди да монтирате профил, така че да не остават празнини между изолационни килимчета.

Фасада на композитни цена

Окачени фасади от гранит.

Фасада на композитни цена
Фасада на композитни ценаGres (керамика или гранит) isskusstvenny материал се произвежда под влиянието на глинени огромни налягания и високи температури. Тя прилича на текстурата на гранит, от силата на своя началник. Обикновено се използва размери 600h600h10 но vozhmozhno ispolzvat и др. Е свързан към системата за гранит фасада или на видно място от klyaymerov, краката и които са видими от външната страна, или скрит начин с помощта на специални анкерни елементи, което се отразява на цената на работата по фасадата.
Фасада на композитни цена

Извоз монтаж вентилируема фасада, което включва:

  • сглобяване на подсистемата (метална рамка вентилируема фасада),
  • Маркировка и пробиване на дупки за монтаж на конзолите по стените на сградата,
  • монтаж на изложение на вентилируеми фасади,
  • плочи от естествен камък,
  • от композитен лента или боядисана стомана,
  • гранит фасада,
  • монтаж на склонове и график за прозорци и врати.

технология инсталация вентилируеми фасади

1. Инсталация ventfasada скоба включва следните дейности:

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Самозалепващи винил плочки за стени

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа