цена Основна плоча

цена Основна плоча
цена Основна плоча

Монолитна фундаментна плоча

Твърдо бетонна основа е цялата площ на сградата е построена, така че той не се страхува от земни свлачища и други «катаклизми», Plate се движи заедно със сградата, което прави този тип ФДТ е второто заглавие – «плуване», Дизайнът е много удобно за изграждане на жилищни сгради и обществени сгради в райони, където други видове основи просто не е възможно.
цена Основна плоча

Glavnyekriterii монолитна фундаментна плоча:

Под плоча легла фондация (кражба) дебелина може да бъде от 400 мм до 1000 мм, и зависи от сложността на земята, по-лошо на почвата, дебелината трябва да бъде легла. Използва се за легла пясък груб грунд, CBC, чакъл (фракция 20-40 мм). На всеки 10-20 см уплътняват, като се използват компактори и разлети вода. Под пясък леглото, за да се промъкват геотекстил за предотвратяване на ерозията на своята подземните води.
цена Основна плоча

Бетониране на монолитна фундаментна плоча искал да запълни?

Бетониране на монолитна фундаментна плоча започват след полагане и уплътнен пясък възглавница, определени подсилваща мрежа. По време на подготовката на бетон, то е възможно да се добавят вещества, които подобряват неговата устойчивост на студ, но леко се увеличи цената на монолитна фундаментна плоча.
цена Основна плоча

Подсилване на фундаментната плоча

Ключът към успешното фундаментна плоча - армировка с високо качество. Укрепване на фундаментната плоча гарантира, че с течение на времето, в основата няма да бъдат засегнати. Благодарение на армировката, плоча основа е лесно да се толерира всички температурни крайности.
цена Основна плоча

UWB Mount Technology

За устройство на такава плоча не е необходимо оборудване за повдигане и големи усилия, освен ако е необходимо бетона. Най-често срещаните melkozaglublennye основите не изискват изкопни работи. Достатъчно е да се премахне плодородната почва и суха почва, ако е необходимо. Освен извършва монтажа на устройството и от геотекстил пясъчни торбички, които Вибротрамбовъчна плоча. След инсталация, канализация и комуникации подредени изолационни плочи и хидроизолация. С течение на плочите върху специална решетка, монтирана под подово отопление и положи vodorazvodka. За да се избегне деформация по време на бетониране тръба, те са пълни с въздух. За да шведски с изолационна плоча имаше достатъчно стабилност и устойчивост, монтирани арматура, след което се излива бетон. По периметъра на фундамента се строи сляп област.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Самозалепващи винил плочки за стени

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа