Снимката Фасадната костилка

Снимката Фасадната костилка
Снимката Фасадната костилка

Технология и Важни събития

Фасада изолация преди да завърши

Днешните технологии в строителството предлагат широка гама от материали за топлоизолация на стени от бъдещето на обекта, които включват полиуретанова пяна, екструдиран (и разширен), стъкло и, разбира се, минерална вата. Всеки един от тези материали има своите плюсове и минуси. Имайте предвид, че изборът като един вид изолация, и неговата дебелина трябва да бъде оправдано от съответните изчисления.
Снимката Фасадната костилка

Цветът на фасадата на къща със снимката в


цвят на челото Къща трябва да не са избрани само за вкуса си, но най-вече въз основа на общите екологични цветове и цветовете на съседните сгради. Важно е да се да вдигнеш цвят на фасадата подходящ стил на сграда - модерни, класически или селски. Чрез промяна на цвета на фасадата, можете да настроите архитектурните пропорции на къщата, за да подчертае своите интересни неща, да се крият архитектурни пропуски подчертават цялостния стил на къщата. цвят може да се увеличи на оптичните елементи на сградата е твърде малък, да ги дърпа на преден план или обратното да не отделя сградата на общото развитие на територията. Изразителен и студена къща фасада цвят Фото 1
Снимката Фасадната костилка
Снимката Фасадната костилка

Етап 3. Получаване на разтвора

Декоративна мазилка дървесния продава в два вида: акрил смес е напълно готов за използване (например, Ceresit CT 63) или сухата смес изисква независим препарат. Последните са по-чести и на разположение, и те казват, че работата с тях е много по-лесно.
Снимката Фасадната костилка

Декоративна мазилка Reibeputz (кора)

Описание на видео материали: Майсторски клас от DUFA. Декоративна мазилка Reibeputz предназначена за фасади и стени вътре в помещенията. Използването на структурата на приложението "кора" създава определена техника. Особено се препоръчва за места с висока оперативна натоварване.
Снимката Фасадната костилка

Как да се подготвите за мазилка

От същия материал е лесен и удобен начин за извършване на ремонт. Всичко, което е необходимо за прилагането на този продукт – кофа, мистрия, всъщност мазилка кора, пластмаса поплавък, тренировка или друго устройство за да се смесват.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Самозалепващи винил плочки за стени

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа