Шпакловка таван от гипсокартон

Шпакловка таван от гипсокартон
Шпакловка таван от гипсокартон

Получаване и почистване таван

Ако паната, предвидени права, достатъчно, за да се отстранят остатъците от лепилото на тавана тапети и / или кал. За да премахнете кал или тапет повърхността на тавана е необходимо да се овлажнява с вода с помощта на гъба. Веднага след като подвижен слой или тапет замазка, напоена, тя лесно се предлага с шпатула. Няма нужда от навлажняване на големи повърхности в даден момент, тъй като те може да изсъхне бързо. Това е най-добре постепенно, накисване и почистване на малки площи на потока, като метър.
Шпакловка таван от гипсокартон

шпакловка цена

Цена пълнител зависи от неговото качество. Най-подходящо е да бъде придобиването на марката материал "Кнауф". Цена марка гипсова шпакловка "Кнауф" е около $ 14 на 25 кг торба. Цената е почти идентичен с довършителни замазка.
Шпакловка таван от гипсокартон

Предварителна подготовка на тавана

Таванът, който ще трябва да се приведе в съответствие с помощта на пълнители, може да бъде различен. Ако апартаментът, който е в процес на обновяване, "сурови", това би могло да бъде от бетон, мазилка или гипскартон. Такава повърхност може да се грундира и след това шпакловка. Апартаментът разполага с дневна ситуация е по-сложно: тук ние трябва първо да се отървете от предишните слоеве на покритие, почистете щателно боя или тапет, и да се опита колкото е възможно повече, за да се приведе в съответствие.
Шпакловка таван от гипсокартон

Изберете шпакловка гипскартон

В магазина строителни материали достатъчен избор на сухи строителни смеси. Те са толкова много, че някои шпакловка шпакловка гипсокартон, не веднага и ще си помисли. Някои материали се използват за довършителни стени и тавани, други - пукнатини и чипове. Други са използвани само за декоративни цели.
Шпакловка таван от гипсокартон

Започваме шпакловка

първи таван мазилка етап гипс представлява запечатване на шевове. На първо място, фугите между отрязаните части от гипсокартон, които трябва да се подготви: рязан ръба на ножа, за да фугите има V-образна форма. Тясна шпатула решение набира и водене на инструмента под ъгъл към стената, дръжте здраво над шева. Така шпакловка да запълни цялото пространство между чаршафите от гипсокартон и изглаждане на повърхността. Излишният разтвор се отстранява, след като същата шпатула, сместа трябва да остане в ставите.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Самозалепващи винил плочки за стени

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа