видове фасадни материали

видове фасадни материали
видове фасадни материали

На системите за фасадни

Вентилирани фасади състоят от рамка, различни от изолационни и облицовъчни материали от декоративен материал. И когато поставяте носеща рама трябва да се осигури вентилация разликата между него и стената. Това създава топлинен щит ефект, което допринася за опазването на топлинна енергия в сградата. Има различни видове на предните панели. Те се различават по оцветяване, размер и начин на монтаж. Сред тях можем да изброим следните панели:
видове фасадни материали

Предни панели за тухла

Тухла - традиционен материал за вили, тя създава усещане за добро качество и комфорт. Фасада панел съгласно тухла лигавица са добра алтернатива да представи тухли или керемиди имитиращи този материал. Тухла фасадни панели по универсални, те са подходящи за много архитектурни стилове. В сравнение с тухла, винил, използван за такъв удар, по-практично - това дълго запазва външния вид, а не тъмно, той не се появи т.нар разцвет - солни залежи, които създават грозен белезникави петна по тази тухла.
видове фасадни материали

Каква е цената? Кратък преглед на производителите.

Немска производствена себестойност материал е 55-75ue. / М2. Те се произвеждат и в Русия, където има много по-малко, с инсталацията - от 40ue / m2 .. Фирма "Пържени" използва керамичен материал (неглазирани и глазирани плочки). Топлоизолацията от полиуретанова пяна. Върху повърхностите на стените, и в зависимост от повърхности, или в метална, или дървен профил шперплат, дебелина 10 мм.
видове фасадни материали

Фасада и облицовъчни материали: красотата и практичността

Това, че фасадни материали за завършване на къщата може да даде на дизайна специален докосване, правят обемисти сграда, построена на стандартния дизайн, елегантен, добави едно докосване на изключителност на музиката на пенобетон, тухли, силикатни блокове, от които построени стените.
видове фасадни материали

Алуминиев сайдинг, софити

В алуминиева обшивка има няколко предимства: тя е по-силна и по-надеждни в сравнение с сайдинг винил, не по-малък от него по отношение на оцветяването и текстура, а ако алуминиева обшивка, покрита с полимерно покритие, това е по-защитен от вредните въздействия на условията на околната среда.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Самозалепващи винил плочки за стени

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа