Фасада на многоетажен сграда

Фасада на многоетажен сграда
Фасада на многоетажен сграда

Шумоизолация fasadnyhnyh "Polialpan" панели

Когато изправена фасадни панели, изработени от композитни материали, като например "Polialpan" има значително подобрение в шумоизолационни свойства на стени. Например, звукоизолация стена, направена от лек бетон по време на стена "Polialpanom" се увеличава с 2 пъти. Ventfasada производството ни също може да отслаби ниска честота на вибрациите, защото резонансната честота на дизайна на фасадата е значително по-ниска. В сравнение с коефициента на поглъщане алуминиеви касети на панелите над около 6 пъти.
Фасада на многоетажен сграда

Характеристики на мокри фасадите на устройството на жилищен блок

Топлоизолация на жилищни сгради през последните години става все по-популярен. Но за разлика от частна собственост, има някои съществени разлики - височината на сградата и голяма площ.
Фасада на многоетажен сграда

Какви ползи могат да бъдат получени от пласирането на рекламна дейност на стената на къщата?


Договарянето и получили разрешение за монтаж на реклама от администрацията на града, жителите на къщата могат да получават пари по банков път. Всеки месец в личната сметка на къщата ще дойде средства от поставянето на рекламен дизайн. Според член 248 от Гражданския кодекс на Русия, като приходите се разпределят между всички собственици пропорционално на квадрата на апартамента. Обикновено, получените средства отиват за поддръжката и ремонта на къщата.
Фасада на многоетажен сграда

недостатъчен ефект

Опасност самите са изолационен материал, особено популярно пяна, която е при температура над 30 ° С се изпари куп отровни вещества до фосген. В допълнение, според експерти, пяната е много крехка, не могат да издържат на екстремни температури и натоварвания от вятър. В резултат на това парче изолация може да се откъсне, това, което не само би било в нарушение на целостта на хидроизолацията, но и представлява опасност за минувачите.

Фасада на многоетажен сграда

Етапи на работа по боядисване на фасади на сгради

  1. обучение
За правилния избор на вида боя, първо трябва да се определи вида на повърхността на фасадата. В процес на подготовка, почистване на фасадата на сградата от замърсяване и ако е необходимо, от старата старата боя.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Самозалепващи винил плочки за стени

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа