таван мазилка

таван мазилка
таван мазилка

крива таван мазилка (радиофарове)

Ако таванът е много крива и да се получи равна повърхност, изисква дебел слой мазилка се прилага, тя трябва да бъде предварително инсталиран маяци, които създават нива ръководства и впоследствие съдейства за провеждане на изравняване материал.
таван мазилка

Съвет Two. Увеличава адхезията на материали

Повечето повърхности изисква допълнителна обработка за подобряване на адхезията между основата и повърхностния слой на мазилката. За тази цел, конкретни тавани, лекувани с песъкоструене или вземане разрези и рязане. На дървен таван подредени дъски, оставяйки на пропастта между тях. Ширината на дъските трябва да е около 10 см. Огрубяване на повърхността с помощта на цели редове от плочки, които са определени така, че да образуват 45x45 мм клетка. метал таван (таван или метални части, например греди) забавени метална мрежа мазилка. Ако е необходимо да се намали шума и топлопроводимост дизайн слой се полага филцове, изтривалки антисептик или зебло.
таван мазилка

Получаване и почистване таван

Ако паната, предвидени права, достатъчно, за да се отстранят остатъците от лепилото на тавана тапети и / или кал. За да премахнете кал или тапет повърхността на тавана е необходимо да се овлажнява с вода с помощта на гъба. Веднага след като подвижен слой или тапет замазка, напоена, тя лесно се предлага с шпатула. Няма нужда от навлажняване на големи повърхности в даден момент, тъй като те може да изсъхне бързо. Това е най-добре постепенно, накисване и почистване на малки площи на потока, като метър.
таван мазилка

Средствата, необходими за привеждане на тавана

  • Три вида метални шпатули с различни размери, с гумена ръкохватка.
  • Капацитетът на 15-20 литра, с високи страни и прави стени. Висока топчета се предпази от нежелано спрей, с разбъркване, и стената ще позволи директно разтвор пикап шпатула без остатък.
  • Смесителят за получаване на работен разтвор.
  • Paint четка и валяк за нанасяне на грунда.
  • Строителство шкурка за крайния таван шлифоване повърхността за боядисване.
Преди процедурата за привеждане в съответствие на тавана е необходимо да се подготви повърхността, това прочистване от старата боя, замазка или друго покритие. И колкото повече старателно това бъде направено, ще се извършва по-добре по-късно довършителни операции. почистване на повърхности, обикновено се произвеждат специална стъргалка или шпатула. Може да бъде почистен и изсушен мастило. Но много по-бързо и с по-малко разход на енергия, можете да го направите с тази работа, ако щедро пръска повърхността на тавана с вода и се организира в проветривата стая. Най-старата боя от нея започва да се балон и да премахнете това няма да е трудно. След отстраняването му, на тавана трябва да бъдат добре почистени.
таван мазилка

Получаване за таван oshpaklevaniyu

Oshpaklevaniyu таван с ръцете си, трябва да бъде предшествано от
таван мазилка
подготвителна работа. Разбира се, че не е необходимо да се обясни необходимостта от защита на елементите на стаята на отломки (поради технологични характеристики на операцията), обаче, специално внимание трябва да бъде спряно в обучение, завършен повърхността.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Самозалепващи винил плочки за стени

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа