Основата за дома на пяна блокове

Основата за дома на пяна блокове
Основата за дома на пяна блокове

натоварване

Като се има предвид, че бетонни блокове - порест материал, структура, postroennon от тях, той ще бъде по-лесно, построена от тухли. По този начин, за сравнение, теглото на квадратен метър от стената на червени тухли достига 1800 килограма, подобно на областта на тухлата с пясък и вар всички могат да "тежат" 2 тона. Но м тегло блокове квадратни достига само 900 кг. Общо, къщата ще бъде най-малко половината от теглото на даден обект от тухли. В същото време, масата му е почти същия брой пъти масата на дървени сгради.
Основата за дома на пяна блокове

Основата за дома на пяна


Бързото нарастване на нефта и природния газ, 90-те години на 20-ти век, и в резултат на това и по-високи цени за отопление и електричество, изтласкани строители всички краища на света, за да търсят евтини строителни материали имат висока топлоизолация и структурни свойства.
Основата за дома на пяна блокове

Фондация под бетонни блокове

Себестойността на къщата на пяна блокове е по-малко, отколкото на тухли и техническите спецификации не могат да се мерят с дърво и тухла. Такава структура е изградена бързо и стените му "дишам" и създаване на благоприятен климат за обитаване от хора. Но това, което в основата може да бъде приложен в дома на пяна? Тъй като бетонни блокове - лек материал, за който и да е структура от тях е достатъчна, за да се изгради монолитна стриптийз основи.
Основата за дома на пяна блокове

Основата под къщата на пяна блокове с ръцете си

Къщи от пяна блокове в наше време много популярни, защото те топло през зимата и хладно през лятото. Осъществяване на основите на къщата на пяна блокове с ръцете си е съвсем проста, защото пеноблоковете са много по-леки от други материали, които позволяват да се направи такава масивна основа. В повечето случаи, основна база от този материал са изработени от стоманобетон или от пяна блокове себе си. Трябва също да се отбележи, че дълбочината на основата преди всичко зависи от височината на сградата, с характеристиките на почвата и много други фактори.

Основата за дома на пяна блокове

Избор на фондация за дома на пяна блокове

Къща на пяна блокове, поради разликата в цената на кубичен метър материалните разходи, средно, 2-3 по-евтино от изграждането на подобен размер на тухли. Време за изграждане на къщи, направени от газобетон също е много по-малък. Изборът пяна бетонен фундамент при необходимост на къща, за да се опита да подчертае тези ползи.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Самозалепващи винил плочки за стени

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа