В залепени паркет върху бетон

В залепени паркет върху бетон
В залепени паркет върху бетон

Изисквания за лепило паркет

За да се постави на качеството в стая паркет, е необходимо да се избере подходящо лепило за монтаж. Добър лепило за паркет е гаранция за дългосрочна експлоатация на подови настилки. Важно е да се вземе предвид, че с ниско качество, правилно избран, или дори фалшиви лепила за подови настилки, както и просрочени материали, които обикновено се продават с отстъпка от 20-40%, непременно да се прояви най-лошите си качества, по-късно, разбира се, но това ще покаже. И тогава нищо няма да бъде в състояние да го оправя.
В залепени паркет върху бетон

Полагане на паркет и стикер

В зависимост от вида на дървени подови настилки, се препоръчва да се използват тези или други видове лепило. Когато се използва за производството на подови настилки, като например дърво габър, бук, някои екзотични, клен, най-добре е да се избегне използването на лепила на водна основа, например, PVA.
В залепени паркет върху бетон

Полагане на подложен бетон


Обща технология или инженерни масивна Подреждащите дъски за бетонни основи в присъствието на пода, основата включва подравняване, парна хидроизолация устройство се монтира табла, полиране са табла, лаково покритие (няколко слоя) или масло и корнизи за инсталиране.
В залепени паркет върху бетон

Основните етапи на настилката:

  1. Първо трябва да се подготви база.
  2. Нанесете грунд, на която ще бъдат разпределени на лепилото за полагане на паркет.
  3. Само с лепило паста шперплат настилки листове към основата.
Както сушене полиуретаново лепило се прилага към паркетни слоя специална лопата. След това той трябва да се оставя да изсъхне напълно. Обикновено това отнема 2-3 дни. След започва смилане, в резултат на което трябва да бъде гладък, равен под. Чрез смилане на края на помещението трябва да бъде почистена от прах, като по този начин подготвя почвата за прилагането на пода под ноктите.
В залепени паркет върху бетон

Полагане табла в горната част на стария паркет

Значително предимство на дъската има предвид възможността за поставянето му на върха на почти всяка повърхност, толкова дълго, колкото е плоска. Изисквания за монтаж на паркет а, подобен на, когато масивна дървесина се поставя на керамични плочки, всяка друга възраст покритие: основата трябва да бъде чиста и гладка (непременно добро вакуум преди полагането). Ние трябва да се монтира масивни дъски перпендикулярно на старите дъски на пода скърца след това се елиминира и подобрени механични параметри покритие.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Самозалепващи винил плочки за стени

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа