Снимка от красивите къщи на клинкер

Снимка от красивите къщи на клинкер
Снимка от красивите къщи на клинкер

Клинкер и Дърво

За разработчиците, които са израснали vmestnosti, където къщите са построени в най-вече от тухла, използването за изграждане на къщи естествени, традиционни материали е особено важно. Ето защо, за открит украса на архитектите къщата избра клинкер. Къщата разполага с две дълги фасада. Главната фасада – напълно завършен клинкер. Той е бил аскет, направен без излишни подробности. Най- Противно му фасада, отива да градина, разполага с големи прозорци. то не строг, по-приятелски и описан в на околната среда. за Той има много елементи от дърво, което смекчи строгостта на формите обем у дома. Интерес представлява фактът, че дървеният материал е самостоятелен ажурна конструкция, която поддържа и балкон в същото време прикрива терасата и хол. тя да представлява допълнителен структура на фасадата, Vos­при­или­труди като неразделна част на фасадата с изглед към градината.
Снимка от красивите къщи на клинкер

архитекти на общественото мнение

Клинкер архитекти обичат да използват, защото на неговата трайност, естествен външен вид, изразителен външен вид и значение, независимо от текущите тенденции в архитектурата. Широко разпространени тази външна декорация в Европа, но и в Русия собствениците на жилища се чудите колко е красива сградата става след години на строителството. С течение на времето, обектът не старее, и по-хубава.
Снимка от красивите къщи на клинкер

издръжливост на конструкциите

Трайността на материала се определя основно от абсорбция на вода и мразоустойчивост. А зидария притежават не само тези свойства, но и висока топлопроводимост и сила. Устойчивост на замръзване се измерва в броя на циклите на замразяване-размразяване. В местна слана на производител е 35-50 цикъла (в зависимост от климатичните условия).
Снимка от красивите къщи на клинкер

Ексклузивни модели на жилищата


Тя е в този раздел на нашия каталог съдържа най-доброто, най-престижната, най-оригиналните и най-стилен дизайн – Този изключителен дизайн къща, в която всички творческото въображение на архитектите реализират максимално!
Снимка от красивите къщи на клинкер

Видове тухли, в зависимост от производствения материал

Основните съставки, използвани в производството на тухли - цимент с варовик и глина. Използва се за оцветителите от естествен произход. Е материал, който е устойчив на замръзване ожесточена, водонепропусклива и безопасен за околната среда. В зависимост от използваната технология и съставки могат да бъдат изправени пред тухла: керамика, клинкер, и хиперпресовани силикат.

Коментари

Свързан софтуер

Гараж на сандвич панели калкулатор

Монтаж на климатици с ръцете си без вакуум помпа

Самозалепващи винил плочки за стени